Social Icons

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Τζιέρης: «Κομβικό ματς με τον Βύζαντα, είμαστε έτοιμοι» (βίντεο)

 Η ΑΕ Ερμιονίδας θα δώσει κρίσιμο και κομβικό παιχνίδι την Κυριακή (19/11, 15:00), στο δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και όλοι έχουν καταλάβει το πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο ματς.

Αυτό τόνισε και ο Αργύρης Τζιέρης εν όψει του κυριακάτικου αγώνα για την αναμέτρηση στην οποία η ομάδα του θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει μια νέα αρχή.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και ένας εκ των αρχηγών του συλλόγου , τόνισε στο κανάλι της ΑΕ Ερμιονίδας: «Έχουμε μπροστά μας ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια της πορείας της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων. Ο σύλλογός μας έχει παρουσιάσει στο παρελθόν χαρακτήρα σε ματς αυτής της… φύσεως, δηλαδή όταν θέλουμε να κατακτήσουμε θετικά αποτελέσματα, όπως σ’ αυτό της Κυριακής. Έχουμε δουλέψει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πιστεύω ότι όλα τα παιδιά είμαστε έτοιμα γι’ αυτόν τον αγώνα, ώστε να έρθει η νίκη για την ομάδα μας.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι ξανά στο πλευρό μας, όπως σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε αυτή την Κυριακή να είναι ακόμα περισσότερο κοντά μας και να μας εμψυχώσει από το πρώτο λεπτό, ώστε να πραγματοποιηθεί και με τη βοήθειά του η επίτευξη του στόχου μας.

Η εικόνα μας 2ο ημίχρονο στο ματς κόντρα στο Μαρκό μπορεί να συνεχιστεί στην αναμέτρηση που ακολουθεί και να αποτελέσει “οδηγό” για εμάς. Στο 2ο ημίχρονο του τελευταίου μας αγώνα βγάλαμε επιθετικότητα στο παιχνίδι μας, είχαμε πάθος, στοιχεία που δεν τα δείξαμε στο 1ο 45λεπτο. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα αγωνιστεί μ’ αυτά τα στοιχεία στο ματς με τον Βύζαντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates