Social Icons

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Σπουδαία νίκη με ανατροπή για την Κορωνίδα Κοιλάδας.Κέρδισε 2-1 τον Αργοναύτη Νέας Κίου.

(Φωτό Αρχείου)
 Την Πέμπτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα της Κορωνίδας απέναντι στον

Αργοναύτη με 2-1 στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής στην Α1 Αργολίδας .Μία νίκη προήλθε με ανατροπή με τα γκολ των «κυανολεύκων « να μπαίνουν στο τελευταίο 20λεπτό του αγώνα .

Η πρώτη καλή φάση ανήκει στους γηπεδούχους όταν ο Καλύβας με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Μαυρόγιαννη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί πού άνοιξαν το σκορ όταν στο 32΄λεπτό ο Μανέτας πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ για highlights . Με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο «γάμα» του Πλατή ανοίγοντας το σκορ . Η ομάδα της Κορωνίδας ισοφάρισε στο 72΄λεπτό με άρωμα από την Βραζιλία . Ο Καλογεράκης με ωραία ενέργεια από δεξιά έβγαλε σέντρα στον Luiz Otavio Haeck Gaiofato μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-1. Τρία λεπτά αργότερο ο Σαμαράς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του  Δημήτρη Μπατάκου.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Πλατής, Καλύβας, Σαμαράς, Φουρνάρος, Παππάς ( 46΄Ανανιάδης), Κιοσές, (65΄Σαλταπίδας), Γιαννακόπουλος, Μούχος, Καλογεράκης, (90΄Δ.Αλεξανδρής), Α.Αλεξανδρής , Κ.Μπάζος (46΄ Luiz Otavio Haeck Gaiofato).

Αργοναύτης Νέας Κίου : Μαυρόγιαννης, Γαλάνης , ( 86΄Βασιλειάδης), Ευσταθίου, Μπόμπος, Καρατζούλης, Πούτσης, (46΄Λιάγκρης), Τσαλαφός, (86΄Παπαιωάννου),  Βογιατζής, Μανέτας, Αιβαλιώτης, Λίτσο (68΄Ρούμπος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates