Social Icons

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Γιάννης Κοντογιάννης : «Έχουμε ομοιογένεια ως σύνολο και βγάζουμε ενέργεια στο παρκέ»

 Συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της ομάδας του Α.Ο.Ερμιονίδας έδωσε παίκτης της ομάδας Γιάννης Κοντογιάννης .Ο έμπειρος σμολ φόργουορντ δήλωσε.:

«Δουλέψουμε σκληρά, πορευόμαστε σεμνά και ταπεινά και ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε στο παρκέ, είτε προπονούμαστε, είτε παίζουμε αγώνες». Αυτά τα λόγια ανήκουν στον Γιάννη Κοντογιάννη, ο οποίος μίλησε για τον ΑΟ Ερμιονίδας και τη μέχρι τώρα διαδρομή του συλλόγου μας στην αγωνιστική περίοδο 2023-24.
Ο πολύπειρος σμολ φόργουορντ στέκεται στην πολύ καλή χημεία που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα μας, με το «πάντρεμα» έμπειρων αθλητών με πολλά νέα παιδιά. Αναφέρεται στην εικόνα που έχει δείξει ο σύλλογός μας στις επίσημες αγωνιστικές δραστηριότητες και ειδικότερα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ Ανδρών, διοργάνωση στην οποία έχει ρεκόρ 5-0. Η κουβέντα μας πήγε και στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πήγασο στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη».
Ο Γιάννης Κοντογιάννης διαθέτει τεράστια εμπειρία στα παρκέ από αγώνες της ΕΣΚΑΚ, αλλά και από τη Γ’ Εθνική, κάτι που έχει φανεί και τη φετινή σεζόν. Με την εργατικότητά του και την προσήλωσή του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αποτελεί παράδειγμα αφοσίωσης και δουλειάς για τους νέους αθλητές και δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια της σεζόν και γενικότερα για το μέλλον της ομάδας…
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του έμπειρου σμολ φόργουορντ:

Ο ΑΟ Ερμιονίδας έχει διαγράψει μέχρι τώρα θετική πορεία στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του, μετρώντας ρεκόρ 5-0 στο πρωτάθλημα. Τι έχεις ξεχωρίσει σ’ αυτή τη διαδρομή σας από την 1η ημέρα προετοιμασίας μέχρι και τώρα;
«Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της. Με τη βοήθεια της διοίκησης και του προπονητικού τιμ, που μας παρέχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, εμείς οι παίκτες προσπαθούμε να δουλεύουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις προπονήσεις.
Όταν ξεκίνησε η σεζόν, αυτό που μας τονίστηκε, είναι να δουλέψουμε σκληρά, να πορευτούμε σεμνά και ταπεινά και να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε στο παρκέ και έτσι θα έρθει και η καλή πορεία. Σ’ αυτό το πλαίσιο κινείται και ο κόουτς.
Έχουμε και νέα παιδιά στην ομάδα. Ξέρουμε ότι έχουμε και άλλα περιθώρια βελτίωσης και με αυτό το σκεπτικό δουλεύουμε. Το σημαντικό είναι ότι πραγματικά ευχαριστιόμαστε όλοι αυτό που κάνουμε, είτε προπονούμαστε, είτε παίζουμε αγώνα και νομίζω ότι αυτός είναι ένας βασικός λόγος που έχουμε παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο και έχουμε πραγματοποιήσει θετική πορεία με ρεκόρ 5-0, πάντα με κοινό παρανομαστή τη δουλειά που κάνουμε.
Στο πρωτάθλημα όλες οι ομάδες είναι καλές, τρέχουνε, πιέζουν τους αντιπάλους τους. Εμείς θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και θα δούμε παιχνίδι με παιχνίδι πού μπορούμε να φτάσουμε».
Αγωνιστικά, ποιο πιστεύεις ότι το πιο σημαντικό «όπλο» της ομάδας μας;
«Νομίζω ότι είναι η άμυνά μας. Σ’ αυτό τον τομέα βγάζουμε πολύ ενέργεια ως σύνολο και ο κόουτς γνωρίζει ποιους παίκτες πρέπει να χρησιμοποιεί και πότε. Έχει φανεί ότι στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις οποιαδήποτε στιγμή ενός αγώνα. Όλα τα παιδιά έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου και έτσι έχουμε παρουσιάσει ένα ομοιογενές σύνολο.
Η άμυνά μας μας δίνει ώθηση, από εκεί παίρνουμε ενέργεια και επιθετικά. Η ενέργεια που παρουσιάζουμε στο παρκέ είναι σημαντικό κομμάτι, καθώς ως σύνολο αποτελούμαστε από πολλά νέα παιδιά. Νομίζω ότι η ομάδα στηρίζεται στα νέα παιδιά και στη δουλειά που κάνουμε, εκεί πιστεύω έχουμε σημαντικό πλεονέκτημα ως σύνολο. Δηλαδή στο γεγονός ότι βγάζουμε ενέργεια στο γήπεδο και έτσι παίζουμε πολύ καλή άμυνα».

Ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο (25/11, 17:00), στο γήπεδό μας, απέναντι στον Πήγασο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΣ Ανδρών. Πώς το αντιμετωπίζετε αυτό το ματς;
«Ο Πήγασος έχει παραδοσιακά καλή ομάδα. Είναι σύλλογος που παίζαμε μαζί πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Διαθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο, αυτό δείχνει και η θέση που έχουν στον βαθμολογικό πίνακα. Νομίζω ότι θα παίξει ρόλο, για την εξέλιξη του αγώνα, η άμυνα μας και η ενέργει που θα έχουμε στο παρκέ.
Εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, με βάση το πλάνο που έχει ο κόουτς και γενικότερα το προπονητικό τιμ. Είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του ματς, όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις και έτσι να φτάσουμε στην επιτυχία. Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στην ενέργεια και στη δύναμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates