Social Icons

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Καταιγίδα ο Ποσειδώνας .Με Κέλλη και Τσιπά να κάνουν χατ τρικ κέρδισε 7-1 τις Σπέτσες.

 Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στη φετινή σεζόν έκανε ο Ποσειδώνας  στο γήπεδο των Διδύμων να ισοπεδώνει  την ομάδα των Σπετσών  με 7-1, για την 8η αγωνιστική τη; Α1 Αργολίδας.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους οι Τσιπάς και Κέλλης οι οποίοι έκαναν χατ τρικ. Ευχάριστη νότα στον αγώνα ήταν οι πολύ νεαροί ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες . Παιδιά 14 και 15 χρονών οι οποίοι θα είναι το μέλλον των δύο ομάδων.

Με γκολ από τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους ξεκίνησε ο αγώνας μόλις στο 2΄λεπτό με κεφαλιά του Τσιπά ύστερα από σέντρα ακριβείας του Παπασταύρου από δεξιά .Στο 24΄λεπτό ο Κέλλης με ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα του Ποσειδώνα . Τρία λεπτά αργότερα (27΄) ο Μπροδήμας σέντραρε από δεξιά και ο Τσιπάς με πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 3-0.  Στο 30΄λεπτό νέα σέντρα του Μπροδήμα από δεξιά ο Κέλλης αυτή την φορά με πλασέ πέτυχε το 4-0. Δευτερόλεπτα πριν ο Τριανταφύλλου σφυρίξει τη λήξη του ημιχρόνου ο Τσούλι σένταρε από αριστερά και ο Κέλλης πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ και πέμπτο για τον Ποσειδώνα . Στο 62΄λεπτό ο Τσιπάς με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε και αυτός το τρίτο προσωπικό του τέρμα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-0. Στο 78΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με πέναλτι . Ο Χασκάι ανέτρεψε τον Κομπόγιωργα μέσα στην περιοχή και ο Ζουμπουλάκης από την άσπρη βούλα μείωσε σε 6-1. Το τελικό σκορ έκανε το Παπασταύρου στο 90΄λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από μπαλιά του Τρέσα.

Ποσειδών Διδύμων : Αλευράς, Μπροδήμας (46΄Χασκάι), Μπάρδης (46΄Προσίλης), Τσούλι, (67΄Αντωνόπουλος), Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος (67΄Αντουλινάκης),Τρέσα, Κλ.Κάλα, Παπασταύρου, Κέλλης, Τσιπάς

Σπέτσες: Μουράτης, Πανάγος, Τσαμαρδινός, Βασιλόπουλος, Μέξης, Τράκας.(60΄Ρουμάνης).  Ιωαννίδης, (33΄Ζουμπουλάκης), Βόττι.Πίκουλας,(70΄Κωνσταντίνου),  Παφίλης, Κομπόγιωργας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates