Social Icons

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Νέος προπονητής της Ενωσης Ερμιονίδας ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς.

Τον νέο της προπονητή ανακοίνωσε το πρωί της Τρρίτης η ομάδα της Ενωσης Ερμιονίδας. Ο

λόγος για τον 44χρονο Σέρβο προπονητή Ιβάν Νεντέλκοβιτς . Ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς εργαζόταν στις ακαδημίες της ΑΕΚ Αθηνών .

Η Ανακοίνωση

Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι νέος προπονητής του συλλόγου μας αναλαμβάνει ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς.

Ο 44χρονος τεχνικός γεννήθηκε στις 15 Μαΐου του 1978, στο Βελιγράδι και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A Elite Youth. Ως προπονητής έχει σπουδαία θητεία από το 2014 έως και το 2022 στις ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μέχρι πρότινος βρισκόταν στις θέσεις του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή στην ακαδημία του Άτλαντα Πατρών. Στη χώρα μας έχει «πλούσια» καριέρα και ως ποδοσφαιριστής.

Ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς ξεκίνησε να παίζει μπάλα στη Σερβία στα τμήματα υποδομής της Παρτιζάν (1991-96) και στη συνέχεια μετακόμισε στη Ραντ Βελιγραδίου (1997-98). Ακολούθως βρέθηκε σε πολύ νεαρή ηλικία στην Ελλάδα και αγωνίστηκε κατά σειρά σε Καρδίτσα, Πανελευσινιακό, Εθνικό Αστέρα, Παναιγιάλειο, Πανηλειακό, Ρόδο, Λάρισα, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Καβάλα και Αγία Παρασκευή.

Από την τελευταία ομάδα άρχισε την καριέρα του στους πάγκους το 2012 (ως το 2014) και συνέχισε ως βοηθός προπονητή στον ΑΟΤ Αλίμου, παράλληλα με την τεχνική ηγεσία της Κ-19 της ομάδας στη Football League. Το καλοκαίρι του 2014 άνοιξε η πόρτα στην Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ, έχοντας αναλάβει αρχικά την Κ-15 και στη συνέχεια τις ομάδες Κ-14, Κ-16 και Κ-17. Το 2022 ο Σέρβος τεχνικός οδήγησε, μάλιστα, την ομάδα Κ-15 στην πρώτη της πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος (Final 4).

Ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς θα πραγματοποιήσει σήμερα, Τρίτη (14/03), το μεσημέρι, την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας στο γήπεδο της Ερμιόνης.

Κόουτς, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη νέα μεγάλη πρόκληση της προπονητικής σου καριέρας! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας…

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates