Social Icons

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Τέλος ο Θοδωρής Γιακαλής από τον πάγκο της Ενωσης Ερμιονίδας.

Παρελθόν από τον πάγκο της Ενωσης Ερμιονίδας αποτελεί από το μεσημέρι της Δευτέρας

(13/03) ο Θοδωρής Γιακαλής . Ο 45χρονος Μυτιληνιός τεχνικός είχε προσληφθεί στις 3 Ιανουαρίου αντικαθηστώντας τον Μάρκο Στεφανίδη . Εκατσε στον πάγκο των "κυανοκίτρινων" σε 11 παιγνίδια έχοντας απολογισμό πέντε νίκες και έξι ήττες .


Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της με τον προπονητή Θοδωρή Γιακαλή, μετά από συνάντησή του με τη διοίκηση του συλλόγου.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιακαλή για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας από τον πόστο του προπονητή, στο διάστημα που ήταν μαζί μας. Εργάστηκε με ευσυνειδησία, επαγγελματισμό, σοβαρότητα, δούλεψε για ώρες στο γήπεδο, με στόχο την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει ως σύλλογος. Του ευχόμαστε τα καλύτερα τόσο ως προπονητής όσο και ως άνθρωπος.

Ο 45χρονος τεχνικός βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/03) στο γήπεδο της Ερμιόνης και πριν από την έναρξη της προπόνησης αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδα μας. Ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία και επιτυχίες στο μέλλον, τονίζοντάς τους να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά.

Η διοίκηση της ΑΕ Ερμιονίδας είναι ήδη σε επαφές με προπονητές, για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε. 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates