Social Icons

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

«Διπλό» με βροχή…… «άσσο» με ήλιο.Η Ενωση Ερμιονίδας 3-1 το Διαβολίτσι με ανατροπή.

Την νίκη με 3-1 πήρε η Ερμιονίδα στο γήπεδο της απέναντι στον Α.Ο.Διαβολιτσίου . Ο αγώνας έγινε στο πρώτο ημίχρονο κάτω από καταρακτώδη βροχή , ενώ στο δεύτερο ήταν ένας πολύ διαφορετικός καιρός με ηλιοφάνια.


Η ΑΕ Ερμιονίδας επέστρεψε στις επιτυχίες στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με

σπουδαία ανατροπή και με σκορ 3-1, στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου την Τετάρτη (15/03), απέναντι στον ΑΟ Διαβολιτσίου, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, στο ντεμπούτο του Ιβάν Νεντέλκοβιτς στον πάγκο.

Ο σύλλογός έβγαλε ψυχή, έφτασε σε μια πολύτιμη νίκη, με βάση και τη αγωνιστική δυναμική των παικτών μας, οι οποίοι πανηγύρισαν ξανά επιτυχία με τον κόσμο μας, με την ΑΕ Ερμιονίδας να φτάνει τους 28 βαθμούς (8-4-7/25-24), ανεβαίνοντας ξανά στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έπεσαν κορμιά στον αγωνιστικό χώρο με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα, με πολλή βροχή διεξήχθη το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα βρέθηκε να χάνει στο 14’ με γκολ του Ηλιόπουλου, το 0-1 έμεινε μέχρι και το 45’, αν και αμφότεροι οι αντίπαλοι είχαν φάσεις για γκολ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο σύλλογός μας μπήκε αποφασισμένος να γυρίσει το παιχνίδι. Ισοφάρισε ο Τσόφλιος (έφτασε τα 11 τέρματα) στο 53', το 2-1 πέτυχε ο Άντουνιτς στο 58', ενώ το 3-1 διαμορφώθηκε απ' τον Τριμπόνια στο 90'+1. Αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Πάγια στο 79' (μετά την αλλαγή του) και οι Τριμπόνιας, Μπαλόπουλος στις καθυστερήσεις με 2η κίτρινη κάρτα.

Η ομάδα μας δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο σκορ και μετά τα έδωσε… όλα για την ανατροπή. Είχε την κατοχή, με τον ΑΟ Διαβολιτσίου να απειλήσει, κυρίως με άμεση μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, προσπαθώντας να βρει αδιοργάνωτη την αμυντική λειτουργία του συλλόγου μας και . Η ΑΕ Ερμιονίδας είχε, πάντως, την κατοχή και απείλησε με καλή κυκλοφορία, εκμεταλλευόμενη τις τεχνικές αρετές και την ταχύτητα παικτών της. Στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα που σταμάτησε η βροχόπτωση, αυτό έγινε με περισσότερο εμφατικό τρόπο από την ομάδα μας. Έτσι ήρθαν τα τρία γκολ, με τη φιλοξενούμενη να φτάνει κοντά σε τέρμα μία φορά…

Οι φάσεις και τα γκολ

-Ο ΑΟ Διαβολιτσίου μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 4’ ο Μπαλόπουλος, που είχε προωθηθεί, σούταρε από κοντά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιγαρίδη, αλλά τον κόντραρε ο Τρέσα.

-Στο 8’ για τη φιλοξενούμενη ο Τσιγαρίδης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Καντούτσης πήρε την 1η κεφαλιά, ο Μπαλόπουλος σούταρε, η μπάλα κατέληξε κόρνερ, μετά από διώξιμο της άμυνας.

-Η ομάδα της Μεσσηνίας προηγήθηκε (0-1) στο 14’. Η μπάλα έφτασε στα αριστερά στον Τσιγαρίδη, μετά από αλλαγή παιχνιδιού από τον Πάγια, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα και ο Ηλιόπουλος σκόραρε με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι.

-Η ΑΕ Ερμιονίδας είχε την πρώτη τελικής της στο 16’, όταν ο Τρέσα εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

-Στο 17’ για την ομάδα μας σέντραρε από δεξιά ο Κοτσοβός, ο Τσόφλιος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.

-Ο Άντουνιτς πέρασε πολύ ωραία την μπάλα στον Κοτσοβός δεξιά για τον σύλλογό μας, στο 22’, αυτός σέντραρε και ο Τριμπόνιας δεν έπιασε καλά την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι.

-Στο επόμενο λεπτό (23’), ο Άντουνιτς για την ΑΕ Ερμιονίδας βρέθηκε από δεξιά, αλλά η επικίνδυνη σέντρα του μέσα στην περιοχή, πέρασε από όλους…

-Για τον ΑΟ Διαβολιτσίου ο Πάγια σούταρε στο 24’, μετά από λάθος συνεννόηση Πονηρού-Φερεκίδη, αλλά απέκρουσε ο 35χρονος τερματοφύλακας.

-Στο 26’ για την ΑΕ Ερμιονίδας ο Άντουνιτς, μετά από ωραία προσπάθεια, μπήκε στη μεγάλη περιοχή από δεξιά, σέντραρε παράλληλα στο τέρμα, αλλά δεν βρέθηκε κάποιος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

-Ο Καλά Ι. για την ομάδα μας έκανε στο 27’ ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

-Στο 30’ η φιλοξενούμενη απείλησε με τον Μουλιάτο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Πονηρό, μετά από λάθος σε γύρισμα του Φερεκίδη στον Νικολόπουλο. Ο παίκτης του ΑΟ Διαβολιτσίου πλάσαρε υπό την πίεση του Νικολόπουλου, και μπλόκαρε ο Πονηρός.

-Ακολούθησε στο 32’ για την ομάδα της Μεσσηνίας σουτ του Δημητρίου έξω από την περιοχή και ο Πονηρός μπλόκαρε ξανά την μπάλα.

-Στο ίδιο λεπτό (32’), η ΑΕ Ερμιονίδας κατάφερε να δημιουργήσει νέα μεγάλη φάση, όταν ο Άντουνιτς έκανε ξανά τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Τσόφλιο και ο Τριμπόνιας σούταρε στο δεύτερο δοκάρι με… φάτσα το τέρμα, αλλά έβαλε σωτήρια την κόντρα ο Σταματολόπουλος.

-Ο Μηλιώτης άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Τσόφλιο στο 34’ για την ομάδα μας, σούταρε από το ύψος της περιοχής και η μπάλα έφυγε άουτ.

-Για τον σύλλογό μας ακολούθησε νέα τελική στο 36’, ξανά με τον Μηλιώτη. Ο Τρέσα εκτέλεσε κόρνερ, βρήκε τον συμπαίκτη του στο ύψος της περιοχής, αυτός σούταρε και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Δόθηκε ξανά κόρνερ, αφού είχε κοντράρει σε αντίπαλό του.

-Στο 45’ απείλησε η φιλοξενούμενη, όταν, μετά από αντεπίθεση, ο Μουλιάτος πέρασε στον Ηλιόπουλο, αυτός πάτησε περιοχή, αλλά ο Πονηρός… έβγαλε την προσπάθειά του.

-Η ΑΕ Ερμιονίδας μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47’ σουτ του Φερεκίδη με το δεξί, έξω από την περιοχή, μετά από διώξιμο της άμυνας, έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι, σε κόρνερ, αφού είχε προηγηθεί απόκρουση του Καπατσώρη.

-Στο 49’ ο Άντουνιτς για την ομάδα μας πάτησε ξανά περιοχή από δεξιά, μετά από προσπάθεια και πάσα του Κοτσοβού, αλλά τον πρόλαβε σωτήρια ο Καντούτσης, διώχνοντας σε κόρνερ.

-Ο Κάλα Ι. βρέθηκε σε καλή θέση για τον σύλλογό μας, εκτός της περιοχής στο 51’, σούταρε με το εξωτερικό, σημαδεύοντας την αριστερή γωνία, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

-Η ΑΕ Ερμιονίδας ισοφάρισε (1-1) στο 53’. Ο Κάλα Ι. πέρασε την μπάλα στον Άντουνιτς στα δεξιά, αυτός σέντραρε, ο Θώδης έδιωξε, ακολούθησε σουτ του Μηλιώτη από το ύψος της περιοχής και αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Τσόφλιο στο ύψος του πέναλτι, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία.

-Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και στο 58’ πήρε προβάδισμα (2-1). Μετά από προσπάθεια και σουτ του Κάλα Ι. ο Καπατσώρης πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση, αλλά ο Άντουνιτς μέσα από την περιοχή με πλασέ σκόραρε, παρά την προσπάθεια του Καντούτση, ο οποίος προσπάθησε να διώξει πάνω στη γραμμή.

-Στο 63’ για τον σύλλογό μας ο Τρέσα έκανε σουτ έξω από την περιοχή, και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι, αφού κόντραρε σε αντίπαλό του.

-Ακολούθησε στο 64’ σέντρα του Κοτσοβού από τα δεξιά, ο Τσόφλιος έκανε κεφαλιά… ψαράκι, αλλά μπλόκαρε ο Καπατσώρης.

-Μετά το 65’ φάνηκε ο ΑΟ Διαβολιτσίου. Στο 66’ ο Γκαμάνης έκανε σωτήρια επέμβαση σε κάθετη πάσα του Πάγια στον Ηλιόπουλο.

-Στο 68’ για τη φιλοξενούμενη ο Πάγια σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Πονηρός απέκρουσε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία και ψηλά και στη συνέχεια ο Ηλιόπουλος δεν βρήκε την μπάλα, πέφτοντας μαζί με τον Γκαμάνη.

-Για την ΑΕ Ερμιονίδας ο Τσόφλιος πέρασε όμορφα την μπάλα, στο 69’ με κεφαλιά στον Τριμπόνια, αλλά ο Καπατσώρης βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε.

-Ο Κάλα Ι. σούταρε για την ομάδα μας στο 83’ από καλή θέση και μπλόκαρε ο Καπατσώρης.

-Ο Τρέσα πέρασε, για τον σύλλογό μας, όμορφα την μπάλα δεξιά στον Άντουνιτς, στο 85’, και ο τελευταίος, έχοντας επαφή με την εστία, έκανε τη σέντρα με αποτέλεσμα να κόψουν οι αμυντικοί.

-Το 3-1 για την ΑΕ Ερμιονίδας έγινε στο 90’+1. Ο Κάλα Ι. πραγματοποίησε ατομική προσπάθεια από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, πάσαρε τον Τριμπόνια, ο οποίος γύρισε και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Μάρκος (συνδ. Λακωνίας), που είχε κάποιες λάθος αποφάσεις, λόγω των τοποθετήσεων του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτές δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα. Είχε για βοηθούς τους Σόβολο και Αντωνόπουλο, επίσης από τον σύνδεσμο Λακωνίας, που είχαν σωστές υποδείξεις…

Ο Πάγια είδε στο 79’ κόκκινη κάρτα, καθώς έφτυσε προς την εξέδρα, μετά την αλλαγή του. Ο Τριμπόνιας αποβλήθηκε στο 90’+2 με δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο 5’), διότι έβγαλε τη φανέλα κατά τον πανηγυρισμό του. Ο Μπαλόπουλος (αρχηγός) αντίκρισε και αυτός 2η κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο 61’) στο 90’+4, διότι έσπρωξε αντίπαλό του. Ο διαιτητής παρατήρησε με κίτρινη κάρτα και τους Νικολόπουλο (89’), Δημητρίου (75’), Αρβανίτη (78’), Γκελγκέρια (87’), Στραβάκο (90’+5).

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Πονηρός, Μηλιώτης, Νικολόπουλος, Τριμπόνιας, Φερεκίδης, Τσόφλιος, Τρέσα (87’ Λαντίκας), Άντουνιτς, Γκαμάνης, Κάλα Ι. (90’+4 Μαστοράκης), Κοτσοβός.

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Μιχάλης Φουστέρης): Καπατσώρης, Σταματελόπουλος, Κανούτσης, Πάγια (78’ Γκελγκέρια), Μουλιάτος (67’ Αρβανίτης), Μπαλόπουλος, Θώδης, Τσιγαρίδης (60’ Ορλάντο), Ηλιόπουλος, Στραβάκος, Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates