Social Icons

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Παναργειακός-Ερμιονίδας 2-0.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 στο ΔΑΚ Άργους από τον Παναργειακό για την 18η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 

Η ομάδα μας παρέμεινε στους 25 βαθμούς (7-4-7/22-23), πέφτοντας στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το βλέμμα όλων είναι, πλέον, στο ερχόμενο παιχνίδι με τον ΑΟ Διαβολιτσίου, στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, την Τετάρτη (15/03), ώστε ο σύλλογος να επιστρέψει στις επιτυχίες, διατηρώντας ή αυξάνοντας την απόσταση που έχει από τις επικίνδυνες θέσεις.

Ο σύλλογός μας άργησε να μπει στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθώντας πρωτίστως να κλείσει τους χώρους για τη γηπεδούχο, ενώ δέχτηκε το πρώτο γκολ - με πέναλτι - σε καθοριστικό σημείο του ματς, λίγο πριν από την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Ερμιονίδας έδειξε καλύτερο πρόσωπο, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σε κάποιο γκολ, που θα την έβαζε γερά στο παιχνίδι της διεκδίκησης θετικού αποτελέσματος. Στο 62' ο Βιρβίλης αποχώρησε λόγω τραυματισμού, μπήκε στο ματς ο Κάλα Ι. και ο Νικολόπουλος από τη μεσαία γραμμή πέρασε στο κέντρο της άμυνας. 

Τα τέρματα για τον Παναργειακό πέτυχε ο Ντε Σόουζα στο 42' με εκτέλεση πέναλτι και στο 77' με διαγώνιο σουτ. Ο Φερεκίδης για την ομάδα μας έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, με κεφαλιά στο 55', μέσα απ' την περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τρέσα από δεξιά. Αποβλήθηκε στο 88' με 2η κίτρινη κάρτα ο Τζιέρης.

Οι φάσεις και τα γκολ

-Στο 3’ ο Χαλκιαδάκης, για τον Παναργειακό, έσπασε... την μπάλα στον Τσιώλη, ο οποίος σούταρε και ο Πονηρός απέκρουσε σε κόρνερ.

-Για τη γηπεδούχο ο Πατσιαβούρας έκανε επικίνδυνη σέντρα στο 7’ και ο Βιρβίλης έκοψε προ του Καμπεράι.

-Ο Χαλκιαδάκης πραγματοποίησε κάθετη πάσα στον Ντε Σόουζα στο 8’ για την ομάδα του Άργους, ο Πονηρός... διάβασε τη φάση και βγήκε, με αποτέλεσμα  να μπλοκάρει την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

-Η ΑΕ Ερμιονίδας απείλησε στο 9’, όταν ο Τρέσα εκτέλεσε επικίνδυνο φάουλ μέσα στην περιοχή, αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί.

-Ο Τσιώλης βρέθηκε σε καλή θέση στο 13’ για τον Παναργειακό, μετά από κάθετη μπαλιά, έκανε τη σέντρα, αλλά ο Βιρβίλης πρόλαβε και έκοψε με τάκλιν…

-Ο Χαλκιαδάκης σούταρε στο 14’ έξω από την περιοχή για τη γηπεδούχο και η μπάλα κατέληξε κόρνερ, περνώντας κοντά από το οριζόντιο δοκάρι, μετά από κόντρα, με τον Πονηρό να κάνει προσπάθεια για να την αποκρούσει…

-Η ομάδα μας βγήκε πολύ ωραία στην επίθεση στο 16’, όταν ο Κοτσοβός βρήκε τον Άντουνιτς, αυτός πέρασε κάθετη στον Τσόφλιο, αλλά ο 27χρονος επιθετικός δεν έκανε καλό κοντρόλ μέσα στην περιοχή, ενώ ήταν έτοιμος να… δει εστία.

-Για τον Παναργειακό ο Χαλκιαδάκης πέρασε κάθετη στον Καμπεράι, και ο Βιρβίλης πρόλαβε σωτήρια την μπάλα.

-Στο 28’ για την ομάδα του Άργους ο Πατσιαβούρας σέντραρε από δεξιά, έδιωξε ο Κοτσοβός, σουτ του Χαλκιαδάκη έφυγε άουτ.

-Στην επόμενη φάση στο ίδιο λεπτό (28’), η ΑΕ Ερμιονίδας αναπτύχθηκε ωραία με τον Φερεκίδη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.

-Στο 41’ ο Παναργειακός κέρδισε πέναλτι. Μετά από κοντινή εκτέλεση κόρνερ, ο Λιακόπουλος έκανε τη σέντρα από αριστερά, και η μπάλα πήρε ύψος μέσα στην περιοχή μετά από απόκρουση με το κεφάλι του Βιρβίλη σε μονομαχία του με τον Καμπεράι. Ο Καπετανάκης, που είχε προηγηθεί, πήρε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στον Μηλιώτη, με τον διαιτητή Λαθύρη να δείχνει την άσπρη βούλα - μετά από υπόδειξη και του δεύτερου βοηθού Κουρκουνάσιου - για χέρι. Στο 42’ ο Ντε Σόουζα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και πέτυχε το 1-0.

-Στο 49’ ο Χαλκιαδάκης για τη γηπεδούχο εκτέλεσε κόρνερ, ο Καπετανάκης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ.

-Η ΑΕ Ερμιονίδας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 55’. Ο Τρέσα εκτέσε φάουλ από δεξιά, ο Φερεκίδης, μετά από ωραία κίνηση, βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, και από κοντινή απόσταση η κεφαλιά του έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.

-Στο 56’ ο Τζιέρης με τον Μηλιώτη πρόλαβαν τον Καμπεράι μέσα στην περιοχή μας, με τον τελευταίο να γίνεται αποδέκτης την μπάλας από τον Ντε Σόουζα, ενώ είχε προηγηθεί λάθος πάσα του Βιρβίλη.

-Ο Πονηρός πρόλαβε στο 59’ για τον σύλλογό μας επικίνδυνη μπαλιά του Πατσιαβούρα στον Καμπεράι.

-Στο 62’ για την ΑΕ Ερμιονίδας ο Άντουνιτς έκανε τη σέντρα, ο Τσόφλιος έπιασε την κεφαλιά, αλλά μπλόκαρε ο Παππάς.

-Η γηπεδούχος στο 77’ πέτυχε το 2-0, όταν ο Τσιράκης έγινε κάτοχος της μπάλας, πάσαρε στα πλάγια στον Ντε Σόουζα, ο οποίος σκόραρε με διαγώνιο σουτ.

-Για την ομάδα μας ο Λαντίκας πέρασε στο 86’ στον Κάλα Ι., αυτός έκανε την κάθετη στον Τρέσα μέσα στην περιοχή, αλλά ο Παππάς βγήκε και πρόλαβε την μπάλα, πριν ο τελευταίος γίνει αποδέκτης της με… φάτσα το τέρμα.

Ο διαιτητής Λαθύρης, που είχε για βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Κουρκουνάσιο (όλοι του συνδ. Πειραιά) έκανε λάθη, ειδικά σε υποδείξεις φάουλ υπέρ της γηπεδούχου, ακόμα και σε φάσεις που υπήρχε απλά διεκδίκηση της μπάλας, ενώ το παιχνίδι ήταν στο... ρευστό 1-0. Προβλήματα είχε και στον πειθαρχικό έλεγχο, με τις υποδείξεις καρτών. Στο 21’, για παράδειγμα, δεν έβγαλε κίτρινη κάρτα στον Πλαστουργό, ενώ ανέκοψε αντικανονικά τον Κοτσοβό, ο οποίος έφευγε στην αντεπίθεση. Με τον παίκτη της γηπεδούχου να παρατηρείται με κίτρινη στο 51’, που θα μπορούσε να ήταν η 2η, εάν είχε δεχτεί και την πρώτη κάρτα. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν, εκτός από τον Πλαστουργό (51’) και οι Φερεκίδης (53’), Λαντίκας (82’). Ο Τζιέρης αποβλήθηκε με 2η (η πρώτη στο 63’) κίτρινη κάρτα στο 88’.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παππάς, Πατσιαβούρας, Λιακόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Καπετανάκης, Πλαστουργός (74’ Τσιράκης), Τσιώλης (89’ Παιδάκης), Άρμπερ Κάνι, Καμπεράι (89’ Θεοδοσιάδης), Χαλκιαδάκης (89’ Κάνι), Ντε Σόουζα (79’ Κότσεφ).

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Πονηρός, Μηλιώτης, Τζιέρης, Βιρβίλης (62’ λ.τ. Κάλα Ι.), Νικολόπουλος, Τριμπόνιας (89’ Μαστοράκης), Φερεκίδης, Τσόφλιος, Τρέσα (89’ Γκαμάνης), Άντουνιτς (74’ Λαντίκας), Κοτσοβός.

ermionidafc.gr

Φωτό















Ευχαριστούμε τον καλό φίλο Γιάννη Κουτάλη για το φωτογραφικό υλικό του αγώνα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates