Social Icons

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Με Κέλλη και Τσιπά ο Ποσειδώνας κέρδισε 2-0 τα Ιρια στο Δρέπανο.

 Ο Ποσειδώνας Διδύμων έφυγε με το «διπλό» από την έδρα του Κεραυνού Ιρίων με σκορ 2-0. Τα δύο γκολ της συνάντησης μπήκαν ένα σε κάθε ημίχρονο από τον Κέλλη και τον Τσιπά . Εκτός από του μόνιμους απόντες που έχουν οι φιλοξενούμενοι και ο Βαγγέλης Μπροδήμας ήταν εκτός αποστολής για επαγγελματικούς λόγους. Αντίθετα ο Δημήτρης Κούσης χρησιμοποίησε με μεγάλο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου και δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές τον Αντωνόπουλο και τον Μπέτα .

Ο Ποσειδώνας άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου στο παιγνίδι όταν ο Τσιπάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τους αμυντικούς των Ιρίων και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Χρήστος Κέλλης . Στο 55΄λεπτό ο Τσιπάς μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Κέλλη έκανε το τελικό 0-2. 

Κεραυνός Ιρίων : Μπαβέλας, Κομιώτης, Ι.Ρεβίθης,(60΄Βουρνάζος), Μ.Γαλάνης,Δ.Γαλάνης, Ασλανίδης, Βάσης, Αναγνωστόπουλος, (60΄Παπαθανασίου), Α.Ρεβίθης, Bajer, Θανόπουλος.

Ποσειδών Διδύμων :Ι.Αποστόλου, Κονδύλης, (55΄Αντωνόπουλος), Τσούλι, Daniel, Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος, Τρέσα, Κλ.Κάλα, (70΄Μπέτα),Α.Αποστόλου, Κέλλης, Τσιπάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates