Social Icons

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Γιακαλής για Πανιώνιο: «Παίζουμε μ' έναν ιστορικό σύλλογο, θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε λίγο χαρά στον Γιώργο»

Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (11/02), στο γήπεδο της

Ερμιόνης, την προετοιμασία της για το παιχνίδι με 

τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (12/02, 15:00), στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Όπως υπογράμμισε και ο Θοδωρής Γιακαλής, όλοι στον σύλλογο είναι στο πλευρό του Γιώργου Τσόφλιου, ο οποίος βιώνει δύσκολες στιγμές, λόγω του χαμού του αγαπημένου του πατέρα.

«Οι σκέψεις όλων μας είναι στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Γιώργος Τσόφλιος, μετά την απώλεια του πατέρα του. Παίζουμε με έναν ιστορικό σύλλογο, όπως είναι ο Πανιώνιος, και θα κάνουμε τα πάντα να του δώσουμε λίγο χαρά», υπογράμμισε ο προπονητής της ομάδας μας εν όψει του αγώνα στη Νέα Σμύρνη.

Το ματς με τους «κυανέρυθρους» είναι το 3ο που θα δώσει ο σύλλογός μας, από τα πέντε σε διάστημα δυο εβδομάδων (σαββατοκύριακο και Τετάρτες) για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο της ΕΠΣ Αργολίδας. Η ΑΕ Ερμιονίδας θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις απέναντι στον Πανιώνιο και θα προσπαθήσει να φτάσει, παίζοντας μ’ έναν ιστορικό σύλλογο, στην κατάκτηση θετικού αποτελέσματος, που θα την φέρει στη βαθμολογία πιο κοντά στην πρώτη τετράδα.

ermionidafc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates