Social Icons

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Με δύο γκολ του Μπροδήμα ο Ποσειδώνας Διδύμων απέδρασε από την Κοιλάδα με σκορ 2-1.

 Με δύο γκολ του Μπροδήμα  στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ποσειδώνας απέδρασε με σκορ 2-1 από το γήπεδο της Κοιλάδας υποχρεώνοντας την Κορωνίδα στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα .

Ο αγώνας έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες με πολύ κρύο και δυνατό αέρα . Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 55΄λεπτό με πέναλτι του Γιαννακόπουλου . Προηγήθηκε ανατροπή του Παπασταύρου από τον Σκαρπινάκη. 

Στο 85΄λεπτό ο Παπασταύρου ανέτρεψε τον Κέλλη και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μπροδήμας. Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής Τριανταφύλλου σφυρίξει την λήξη του αγώνα ο Χρήστου με ελεύθερο έστειλε την μπάλα προς την περιοχή των γηπεδούχων , εκεί πήρε την μπάλα ο Μπροδήμας μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το τελικό 2-1 μέσα σε αποθέωση από τους λιγοστούς φιλάθλους της ομάδας του Ποσειδώνα.

Και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουν . Στο 31΄λεπτό ο Ταραντίλης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή ύστερα από κόρνερ του Σαμαρά ανάγκασε τον Χρήστου να κάνει εκπληκτική απόκρουση. Στο 34΄ λεπτο σουτ του Μπροδήμα απέκρουσε σε διπλό χρόνο ο Κάλα. Στο 44΄λεπτό πλασέ του Ταραντίλη μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Χρήστου σε κόρνερ. Στο 57΄λεπ΄το σέντρα του Μπροδήμα από δεξιά σουτ του Κέλλη μέσα από την περιοχή η μπάλα αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι του Κάλα. Στο 76΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοισσέ ανάγκασε τον Χρήστου σε εκπληκτική απόκρουση στην αριστερή του γωνία.

Κορωνίς Κοιλάδας : Κάλα, Παπασταύρου, Σαμαράς, Ι.Οψιμούλης, Μπασιμακόπουλος, Κιοσσές,(83΄Παππάς) Γιαννακόπουλος, (70΄Στ.Μπάζος), Μέγας, Ταραντίλης, Αλεξανδρής,(46΄Α.Οψιμούλης), Ελένης (46΄Λαλούσης).

Ποσειδών Διδύμων : Χρήστου, Μπροδήμας, Μπάρδης,(46΄λ.τρ Σκαρπινάκης),  Daniel, Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος, Τρέσα, Κλ.Κάλα, Τσιπάς, Κέλλης, Τσούλι.

Φωτορεπορταζ























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates