Social Icons

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Ανετα η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε 3-2 τον Ποσειδώνα Πόρου στον Γαλατά.

Φωτό αρχείου
 Πιο άνετα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ η Κορωνίδα Κοιλάδας επιβλήθηκε στον Γαλατά του

Ποσειδώνα Πόρου με 3-2 στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής.

Η Κορωνίδα ταξίδεψε στον Γαλατά με πολλές απουσίες αφού δεν αγωνίστηκαν οι Αλευράς,  Μπασιμακόπουλος, Κιοσσές, Λαλούσης , Λάβρενιουκ και  Γιαννακόπουλος για διάφορους λόγους .

Η ομάδα της Κορωνίδας ξεκίνησε με τους νεαρούς Τσερίκου και Παππά τον αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο με  το σκορ ήταν 0-2 υπέρ της έδωσε την ευκαιρία και σε άλλους τρείς  νεαρούς ποδοσφαιριστές με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής να αγωνιστούν όπως είναι ο Μπάλα , ο Φλωρής και ο Δ.Αλεξανδρής. Μάλιστα ο τελευταίος θα μπορούσε να είχε χριστεί σκόρερ όταν στο 60΄λεπτό έκανε σουτ με την μπάλα να αποκρούεται από το δοκάρι .

Στο 18΄λεπτό η Κορωνίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Α.Οψιμούλης σέντραρε από αριστερά και Ταραντίλης με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 27΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν Τσερίκου συνδυάστηκε με τον Αλεξανδρή ο οποίος σέντραρε στην περιοχή και εκεί ο Α.Οψιμούλης με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 58΄λεπτό Παπασταύρου και Φλωρής συνδυάστηκαν έξω από την περιοχή του Ποσειδώνα με τον τελευταίο να  σεντράρει στην περιοχή και ο Παππάς με πλασέ να κάνει το 3-0.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 67΄λεπτό με τον Στάικο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Κορωνίδας. Το τελικό 2-3 έκανε στο 75΄ο Dapi με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από κόρνερ .

Ποσειδών Πόρου : Εκκλιζογλου, Τσατσαρός,(28΄Ξυνός), Μίνο, Σίνγκ, Dapi, Καρακίτσιος, Ροίδης, Χίος, Δειμέζης, Στάικος , Μούχο.

Κορωνίς Κοιλάδας : Κάλα, Τσερίκου, Σαμαράς, Ι.Οψιμούλης, Ελένης, Μέγας,(60΄Μπάλας) Παππάς, Παπασταύρου, Ταραντίλης,(46΄Δ.Αλεξανδρής), Αν.Αλεξανδρής,(56΄Φλωρής) Α.Οψιμούλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates