Social Icons

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Από τον Τροιζηνιακό στον Αστέρα Τρίπολης η Φανή Παντελάκη

 Η έμπειρη διεθνής παίκτρια ξεκίνησε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στις Ελπίδες Καρδίτσας,ενώ φόρεσε τις φανέλες του Ατρομήτου Αθηνών,Καλλιθέας,Οδυσσέα Γλυφάδας και Φείδων Άργους.

Από το 2019 μέχρι πρότινος αποτέλεσε μέλος του ΑΣ Τροιζηνιακού και η Φανή Παντελάκη βοήθησε με την εμπειρία της τις μικρότερες ηλικιακά παίκτριες.
Επίσης,η ''Κανονιέρισσα'' των γηπέδων διακρίνεται για την εκτελεστική της δεινότητα και σκοράρει ακατάπαυστα.
Η πρώην αρχηγός του ΑΣ Τροιζηνιακού πέτυχε συνολικά 23 γκολ και κατέκτησε το ''Χρυσό Παπούτσι'' του περσινού πίνακα σκόρερ στον 4ο όμιλο της Γ'Εθνικής Γυναικών.Ακόμα η καθαρόαιμη σέντερ φορ κατετάγη δεύτερη σκόρερ όλων των κατηγοριών!!!
Το ισχυρό μυϊκό της σύστημα,η ταχύτητα και η ικανότητα της να λαμβάνει έγκαιρα την κατάλληλη θέση είναι χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν,ενώ διακρίνεται για την άψογη τεχνική κατάρτιση και τις αριστοτεχνικές εκτελέσεις φάουλ.
Γυναίκα με υψηλή αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα,καλή γνώστρια της ψυχολογίας και επιβάλλει πάντα την ισορροπία.Εργαζόμενη μητέρα ενός 6χρονου κοριτσιού,της πανέμορφης Αγγελικής,και έχοντας απόλυτο στήριγμα της τον σύζυγο,δεν παράτησε την ''Στρογγυλή Θεά'' μόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.
Πλέον η αξιόμαχη ''Κανονιέρισσα'' εδώ και δύο εβδομάδες ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης,ενώ η ίδια έκανε το ντεμπούτο της την περασμένη αγωνιστική και με δική της ασίστ προήλθε το δεύτερο γκολ της Durkovic και η ομάδα του Αστέρα πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στα Γιάννενα(0-2).
Επιπροσθέτως η Φανή Παντελάκη θα έχει συμπαίκτρια μία πολύ καλή της φίλη την έμπειρη στόπερ Ιωάννα Μελισσού όπου στο παρελθόν ήταν συμπαίκτριες με τα χρώματα των Ελπίδων Καρδίτσας και Καλλιθέας,ενώ το πεπρωμένο της έφερε ξανά μαζί.
Πρόκειται για μία σημαντική μεταγραφική προσθήκη για την νεοφώτιστη ομάδα της Πελοποννήσου στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β'Εθνικής Γυναικών και αναμένεται να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της.
ΠΗΓΗ : Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο Ηλίας Σχορτσιανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates