Social Icons

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

ΑΕ Ερμιονίδας: «Kαμία μορφή βίας δεν έχει θέση σε αθλητικούς χώρους και γενικότερα στην κοινωνία μας»

 Η ΑΕ Ερμιονίδας, λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα του θέματος μετά και τις τοποθετήσεις των αρμόδιων φορέων, καταδικάζει απερίφραστα 

την επίθεση εναντίον του διαιτητή Χρήστου Δρούζα μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Αργολίδας.

Εκφράζουμε τη στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση στον διαιτητή, ο οποίος έχει επιλεγεί από την ΕΠΟ να διευθύνει αγώνες και σε εθνικά πρωταθλήματα της χώρας, ενώ τυγχάνει να είναι συντοπίτης μας. Βάσει των αρχών και των αξιών που διέπουν τον σύλλογό μας το ίδιο θα πράτταμε, οποιοσδήποτε και εάν ήταν στη θέση του.

Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για το συγκεκριμένο δυσάρεστο γεγονός και δηλώνουμε ότι καμία μορφή βίας δεν έχει θέση σε αθλητικούς χώρους, αλλά και γενικότερα στην κοινωνία μας.

Τέτοιες ενέργειες είναι αντίθετες προς το φίλαθλο πνεύμα και τα αθλητικά ιδεώδη. Όλοι πρέπει να προστατεύσουμε την προσωπικότητα και τη σωματική ακεραιότητα κάθε διαιτητή, ώστε να μην είναι στόχος παρομοίων πράξεων, κάθε αξιωματούχου αγώνα, κάθε αθλητή και προπονητή, κάθε φιλάθλου που δίνει το «παρών» στους αγωνιστικούς χώρους.

Δηλώνουμε πως θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια καταπολέμησης της βίας από τους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι οφείλουν, από τη δική τους πλευρά, να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, είτε μέσω της πρόληψης, είτε μέσω της δράσης κατά τόσο δυσάρεστων γεγονότων.

Κύριο μέλημά μας είναι η ανάπτυξη του υγιούς αθλητισμού μέσα στο πλαίσιο που καθορίζουν τα αρμόδια όργανα και η πολιτεία. Κυρίαρχες αρχές μας είναι πως ο αθλητισμός αποτελεί υγεία και χαρά, τα γήπεδα χώροι άσκησης, υγιούς ανταγωνισμού και ψυχαγωγίας.

Η βία δεν έχει θέση στα γήπεδα, στους αθλητικούς χώρους, στην κοινωνία μας γενικότερα.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates