Social Icons

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Κρανίδι (Βίντεο)

Φωταγωγήθηκε το βράδυ της Τετάρτης  (14/12) το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, που κοσμεί την κεντρική πλατεία ου Κρανιδίου , σηματοδοτώντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ερμιονίδας.

Παρουσία εκατοντάδων κατοίκων και επισκεπτών, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας  κ. Γιάννης Γεωργόπουλος , έχοντας πλάι του μικρά παιδιά, έδωσε το σύνθημα για το άναμμα του Δέντρου, ενώ δεκάδες πυροτεχνήματα εντυπωσίασαν τον κόσμο δίνοντας μια ξεχωριστή εικόνα στη γιορτή.

Καλωσορίζοντας όσους γέμισαν τον χώρο της κεντρικής πλατείας ο κ. Γεωργόπουλος  τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, όπως ευχαρίστησε τους εθελοντές, τους χορηγούς  τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Δήμου για τον στολισμό της πόλης και τη διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

«Σας καλωσορίζω στην αποψινή εκδήλωση για να φωταγωγήσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο - εδώ στην κεντρική πλατεία  Κρανιδίου- και να φέρουμε άρωμα Χριστουγέννων στον Τόπο μας.. φέτος η καρδιά της Ερμιονίδας, το όμορφο Κρανίδι μας, ντύνεται και πάλι στα γιορτινά του, με φώτα, με λάμψη, με μουσική και πολλά παιδικά χαμόγελα..για να γιορτάσει όπως του αξίζει..επιστρατεύσαμε τις δυνατότητες της δημιουργικότητας και της φαντασίας..

Αποφύγαμε τις μεγάλες σπατάλες, αλλά διατηρήσαμε την ποιότητα των εκδηλώσεων και την αταλάντευτη επιθυμία μας να είμαστε δίπλα, σε όσους μας έχουν ανάγκη,  αυτές τις άγιες  μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Απόψε, είμαστε εδώ μικροί και μεγάλοι για να ανάψουμε τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μας. Για να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα της Αγάπης, της Αισιοδοξίας, το μήνυμα της Ελπίδας και της ζεστασιάς. Αυτές τις μέρες ας κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη… Ας προσφέρουμε στον διπλανό μας… Ας μοιράσουμε χαρά στους ανθρώπους γύρω μας… Ας στηρίξουμε με τη βόλτα που θα κάνουμε για τα ψώνια μας, την αγορά της πόλης μας.

Να στηρίξουμε όλοι μαζί τον τόπο μας! Στο σημείο αυτό, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, όσοι συνέβαλαν στην αποψινή διοργάνωση, εργάστηκαν  και εργάζονται για τη φροντίδα όλης της Ερμιονίδας μας και για τα φετινά Χριστούγεννα.

Να ευχαριστήσω επίσης, όλους τους Χορηγούς, όλους τους Συλλόγους και Φορείς που συμμετέχουν πάντοτε ενεργά και όλους εσάς που μας ακολουθείτε και μας τιμάτε κάθε φορά με την παρουσία σας. Πριν κλείσω, θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ σε όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους…

Καλά Χριστούγεννα! Με Υγεία, Αγάπη & Ευημερία.

Ας είναι οι γιορτές αυτές, περίοδος χαράς και ευλογίας για όλους!»

Από νωρίς το απόγευμα είχε ξεκινήσει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar με την συμμετοχή σχολείων , συλλόγων και φορέων .

Πριν και μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου (παράρτημα Κρανιδίου ) τραγούδησε παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια  , το Γυμναστήριο «Άδωνις» παρουσίασε ένα εκπληκτικό χορευτικό event  , στην συνέχεια ο Αι Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση , ενώ το το 1ο σύστημα προσκόπων Κρανιδίου παρουσίασε δράσεις .

Σε όλο τον κόσμο προσφέρθηκαν γλυκίσματα , σουβλάκια, αναψυκτικά , χυμό ροδιού και για τους μεγάλους τσίπουρο και ντόπιο κρασί  .

Η εκδήλωση έκλεισε με συναυλία από ντόπιους καλλιτέχνες .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates