Social Icons

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Κύπελλο Αργολίδας : Μεγάλη νίκη της Κορωνίδας και πρόκριση μέσα στον Γαλατά επί του Τροιζηνιακού.

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αργολίδας πέρασε η Κορωνίδα Κοιλάδας αφού κέρδισε

μέσα στον Γαλατά τον Τροιζηνιακό με σκορ 4-2.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι φιλοξενούμενοι αν και αγωνίστηκαν χωρίς  επτά  ποδοσφαιριστές-έλλειπαν για διάφορους λόγους οι Αλευράς, Γιαννακόπουλος, Μπασιμακόπουλος,  Ζέρια, Λαλούσης, Λάβρενιουκ ,Μπάζος) πέτυχαν και τα τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο .

Όμως και οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές απουσίες αφού έλλειπαν οι Σούχλας, Σαλταπίδας, Δρούγκας, Μπουρίκας, Ζώρας, Βελτσάνης.

Μόλις στο 7΄λεπτό ο Αργύρης Οψιμούλης άνοιξε το σκορ .Ο πρώτος σκόρερ της Κορωνίδας με κεφαλιά πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ. Οκτώ λεπτά αργότερα (15΄) η Κορωνίδα διπλασίασε τα τέρματα της με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπασταύρου  στην κλειστή γωνία του Αντωνόπουλου. Στο 33΄λεπτό ο Αλεξανδρής με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 .Ένα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνου  η Κορωνίδα πέτυχε το τέταρτο της γκολ με τον Ταραντίλη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων . Στο 55΄λεπτό ο Σταματέλος εκτέλεσε φάουλ και ο Καλύβας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κάλα μειώνοντας το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα ο Τροιζηνιακός κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Κορωνίδας το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σαμπάνης.. Στο 63΄λεπτό αποβλήθηκε ο σκόρερ του πρώτου γκολ για τους γηπεδούχους Καλύβας.

Στα άσχημα του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός στο τέλος του αγώνα του Νίκου Μικρού στο χέρι όπου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Άργους.

Τροιζηνιακός ( ΠΑΝΟΥ Γ.):Αντωνόπουλος, Πετάλλη (83΄ Σταύρου), Βασιλέρης, Καλύβας (62΄αποβολή), Καρνέζης, Κορδαλής (77΄ Ζώρας), Μικρός λ.τ.(88΄ Κουμάρ), Σταματέλος (88΄Γκιάτα), Κατσέλη, Μπάζε, Σαμπάνης.

Κορωνίδα Κοιλάδας (Γ.Κολιατσόπουλος): Κάλα, Τσερίκου, Σαμαράς, Ι.Οψιμούλης, Ελένης,Κιοσσές, Μέγας, Παπασταύρου, Α.Οψιμούλης,Αλεξανδρής, Ταραντίλης (46΄Παππάς).

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του αγώνα είναι από την σελίδα του Τροιζηνιακού στο facebook. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates