Social Icons

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Εκπληκτικός ο Ποσειδώνας κέρδισε 3-1 τον Τροιζηνιακό στον Γαλατά.

 Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Ποσειδώνας Διδύμων κέρδισε με 3-1 στον Γαλατά την ομάδα του Τροιζηνιακού στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής στην Α1 Αργολίδας.

Σημαντικές απουσίες και για τις δύο ομάδες καθώς από τους γηπεδούχους έλλειπαν για διάφορους λόγους ο πρώτος σκόρερ της ομάδας ο Σούχλας, ο Βασιλέρης ο Σαμπάνης ο Ν.Μικρός  ο Αντωνόπουλος και ο Σαλταπίδας  .  Από την ομάδα του Ποσειδώνα έλλειπαν ο τραυματίας Λαζάρου και ο Οικονομόπουλος.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε ο αγώνας για τον Ποσειδώνας όταν στο 11΄λεπτό  ο  Στ.Κάλα με πλασέ μέσα από την περιοχή . Στο 42’ από κλέψιμο του Κορδαλή, πάσαρε στον Πετάλλη δεξιά, πέρασε έναν αντίπαλο πάσαρε χαμηλά και ο επερχόμενος Κατσέλη με πλάσε έκανε γκολ για το 1-1 . Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ και στο 45΄λεπτό ο Μπροδήμας εκτέλεσε κόρνερ και ο Σκαλτσάς στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ έκανε το 2-1. Στο 64΄λεπτό ο Τρέσα με κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων έβγαλε τον Κέλλη μόνο του με τον τερματοφύλακα για να γίνει το τελικό 1-3.

Τροιζηνιακός ( ΠΑΝΟΥ Γ.):  Μακρογιάννης, Βελτσάνης, Καρνέζης, Καλύβας, Ζώρας (46΄ Κουμάρ), Κορδαλής, Πετάλλη (80΄ Δρούγκας), Σταματέλος, Κατσέλη, Μπάζε, Σαλταπίδας λ.τ.(26’ Μπουρίκας).

Ποσειδών Διδύμων (Δ.Κούσης): Ι.Αποστόλου, Μπροδήμας, Μπάρδης (87΄Τσούλι), Daniel, Σκαλτσάς, Κλ.Κάλα, Τρέσα, Σ.Κάλα, Α.Αποστόλου, Κέλλης, Τσιπάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates