Social Icons

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Η Ενωση Ερμιονίδας στη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Κρανίδι(Φωτό)

 Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας έδωσε το «παρών» στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Κρανιδίου, το βράδυ της Τετάρτης (14/12).

Ο Δήμος Ερμιονίδας συνέχισε τις εορταστικές εκδηλώσεις και αυτή τη φορά πήρε σειρά η πρωτεύουσα της περιοχής, με την πραγματοποίηση μιας όμορφης και ζεστής γιορτής, στην παραβρέθηκαν εκατοντάδες κάτοικοι και επισκέπτες.

Οι παίκτες της ομάδας μας, τα μέλη του προπονητικού τιμ και της διοίκησης του συλλόγου μας ευχήθηκαν σε όλους Καλές Γιορτές και είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά με φίλους του συλλόγου. Όλοι μαζί ευχήθηκαν, μεταξύ άλλων, να συνεχιστούν οι επιτυχίες για την ΑΕ Ερμιονίδας, αλλά και γενικότερα για τον Δήμο μας σε επίπεδο αθλητισμού.

Πολλοί παίκτες φωτογραφήθηκαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ ακολούθως επικοινώνησαν με δικά τους πρόσωπα και τους μετέφεραν εικόνες από τη γιορτή! Με… μέτρο γεύτηκαν και τα γλυκίσματα που προσφέρθηκαν.

Εντυπωσιακές εικόνες «γεννήθηκαν» και λόγω των πυροτεχνημάτων που συνόδευσαν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ο προπονητής Μάρκος Στεφανίδης υπογράμμισε: «Έγινε μια πολύ όμορφη γιορτή για την περιοχή και είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε. Είμαστε σε κλίμα γιορτών και οφείλουμε όλοι μας να στείλουμε μήνυμα αγάπης, αισιοδοξίας, ελπίδας και ζεστασιάς, βοηθώντας ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο αθλητισμός και ο σύλλογός μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας και είμαστε χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές με τον κόσμο και εκπροσώπους αρχών της περιοχής, με κοινό παρανομαστή και την αγάπη για την ομάδα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία. Εμείς από αύριο (σ.σ. Πέμπτη) θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας, καθώς έχουμε μπροστά μας δυο σημαντικά παιχνίδια, μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος».











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates