Social Icons

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ερμιονίδας ενόψει Πανιωνίου-Δηλώσεις Μάρκου Στεφανίδη.

 Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Κρανιδίου ολοκληρώθηκε το Σάββατο (12/11) η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο την Κυριακή (13/11, 15:00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Μάρκος Στεφανίδης πριν από το πρόγραμμα μίλησε στους παίκτες για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα του συλλόγου μας.

Ο 55χρονος προπονητής και οι παίκτες έδωσαν ραντεβού στις 13:00 την Κυριακή (13/11) στο γήπεδο, όταν και θα τους ανακοινώσει τους 20 της αποστολής για το ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος ο προπονητής της ομάδας δήλωσε :

«Η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον ιστορικό Πανιώνιο είναι μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας. Περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι της Κυριακής, όπως, άλλωστε, όλες οι ομάδες της κατηγορίας, μετά από τόσους μήνες χωρίς επίσημα ματς.

Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και στις δυνατότητές μας, έχουμε δουλέψει μεθοδικά και σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια.

Ο κόσμος μας πιστεύω ότι θα γεμίσει τις κερκίδες του γηπέδου Κρανιδίου. Έχουμε ανάγκη τους φιλάθλους μας στο νέο ξεκίνημά μας. Όπως είπα, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και ελπίζω να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates