Social Icons

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Ποσειδώνα Διδύμων και Κορωνίδας Κοιλάδας.

 Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Ερμιονίδας μεταξύ του Ποσειδώνα Διδύμων και της Κορωνίδας Κοιλάδας το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα

Τόσο ο Ποσειδώνας όσο και η Κορωνίδα  δεν  κατάφεραν να σκοράρουν στο γήπεδο των Διδύμων παρά το γεγονός πως είχαν αμφότερες αξιόλογες ευκαιρίες για να το πετύχουν .

Πιο χαρακτηριστικές φάσεις είναι αυτή του 30΄λεπτού όταν ο Μπροδήμας εκτέλεσε φάουλ και έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Αλευράς. Στο 39΄ πλασέ του Τσιπά μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Αλευράς. Στο 43΄δυνατό σουτ Τρέσα η μπάλα πάνω από τα δοκάρια .Στο 61΄ πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ όταν ο Ταραντίλης μέσα ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Αποστόλου , πλάσαρε, για να διώξει πάνω στην γραμμή ο Daniel.Στο 63΄παράλληλη σέντρα του Γιαννακόπουλου έδιωξε δύσκολα ο Αποστόλου , η μπάλα στρώθηκε στον Οψιμούλη που πλάσαρε για να διώξει και πάλι ο Αποστόλου.Στο 67΄ μακρινό σουτ του Λαλούση μπλόκαρε ο Αποστόλου. Στο 73΄κεφαλια του Γιαννακόπουλου δίπλα από την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Αποστόλου. Στο 84΄κεφαλια του Μπασιμακόπουλου ,ύστερα από φάουλ του Σαμαρά η μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Άριστος ο διαιτητής Βαγγέλης Μανούχος και οι βοηθοί του.

Ποσειδών Διδύμων : Ι.Αποστόλου, Μπροδήμας, Α.Αποστόλου (67΄Μπάρδης), Daniel. Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος, Τρέσα, Λαζάρου, Τσιπάς (73΄Σπ.Κάλα), Κέλλης, Κλ.Κάλα.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Αλευράς, Κ.Μπάζος (57΄Μέγας, 90΄Ζέρια), Σαμαράς (84΄Αλεξανδρής Ανδ), Λάβρενιουκ, Μπασιμακόπουλος, Κιοσσές, Γιαννακόπουλος, Παπασταύρου, Α.Οψιμούλης, Λαλούσης, Ταραντίλης .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates