Social Icons

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Ο Δημήτρης Κουζής στην Ενωση Ερμιονίδας

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κουζή, ο
οποίος αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός, 

παίζοντας στα άκρα, κυρίως στη δεξιά πλευρά.

Ο Δημήτρης Κουζής γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου του 2003 στον Πύργο Ηλείας. Έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Super League 2 με την ομάδα της Καλλιθέας.

Ο 19χρονος παίκτης ξεκίνησε να παίζει μπάλα στις ακαδημίες του Πανηλειακού το 2008 σε ηλικία πέντε ετών. Έφτασε μέχρι και την Κ-15 του συλλόγου του Πύργου, κερδίζοντας και το ομώνυμο (παιδικό) πρωτάθλημα Ηλείας, κερδίζοντας και τον τίτλο του MVP στη διοργάνωση.

Δεν άργησε η ώρα που προωθήθηκε, λόγω του ταλέντου του, στην πρώτη ομάδα του Πανηλειακού, και έτσι ξεκίνησε να παίρνει συμμετοχές στη Γ’ Εθνική κατηγορία σε ηλικία 15 ετών, αρχικά την περίοδο 2018-19 και στη συνέχεια τις χρονιές 2019 και 2020. Τότε μετακόμισε στον Ξενοφώντα, σύλλογο με τον οποίο δεν πρόλαβε να παίξει πολύ, καθώς διεκόπη το τοπικό πρωτάθλημα Ηλείας, λόγω του κορονοϊού. Ακολούθως και μέσα στην περίοδο 2020-21, με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, φόρεσε τη φανέλα του Αίαντα Γαστούνης, παίζοντας ξανά στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Με την έναρξη της περσινής χρονιάς (2021-22) έκανε το μεγάλο βήμα, καθώς βρέθηκε στη Super League 2, για λογαριασμό της Καλλιθέας. Τον Ιανουάριο του 2022 φόρεσε τη φανέλα της Ιεράπετρας, ως δανεικός από την Καλλιθέα, παίζοντας στη Γ’ Εθνική κατηγορία μέχρι και το καλοκαίρι που μας πέρασε…

Ο Δημήτρης Κουζής τόνισε στο «ermionidafc.gr» για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική κατηγορίας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιόνιδας. Πρόκειται για ομάδα, που πραγματοποιεί με πολύ καλές παρουσίες όλα αυτά τα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

Εύχομαι να είμαστε στην ομάδα όλοι υγιείς και μέσα από την σκληρή δουλειά, με πίστη και θέληση, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ, να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, ώστε να βοηθήσω τον σύλλογο, και μέσα από αυτό να βελτιωθώ και εγώ ως παίκτης, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες, για να μπορέσω στο μέλλον να κάνω τα επόμενα βήματα στην καριέρα μου…

Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής φέτος είναι αναβαθμισμένο και λόγω της μείωσης των ομίλων. Αυτό ισχύει και για το δικό μας γκρουπ, εκεί όπου υπάρχουν και δυο πρώην ομάδες μου, ο Πανηλειακός και ο Αίαντας Γαστούνης. Νομίζω ότι ο 4ος όμιλος είναι ανταγωνιστικός, θα διεξαχθούν όμορφα και δυνατά παιχνίδια, όλες οι ομάδες έχουν ποιοτικά χαρακτηριστικά, όλα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένουμε να έχουμε και τον κόσμο μας στο πλευρό μας».

Δημήτρη Κουζή καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates