Social Icons

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Ενωση Ερμιονίδας : Τρεις παίκτες των ακαδημιών προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα

 Ξεχωριστή ημέρα ήταν για τους Αντιόλ Μαμουτάι, Αργύρη Κόντο, και Λευτέρη Στεργίου η Τετάρτη (09/11), καθώς έμαθαν ότι εκδόθηκαν

 – για πρώτη φορά – δελτία αθλητικής ιδιότητας, ανήκοντας στην ΑΕ Ερμιονίδας. 

Οι τρεις νεαροί άσοι προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας και αποτελεί για όλους μας μεγάλη ικανοποίηση, παιδιά που έχουν ξεκινήσει μικρά από τα «φυτώρια» μας να καταφέρνουν, μέσω της δουλειάς να κερδίζουν θέσεις στην πρώτη ομάδα. Έχοντας, παράλληλα, διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Αυτό το γεγονός αποτελεί, άλλωστε, σημαντικό κίνητρο και για τα υπόλοιπα παιδιά που «φοιτούν» στις ακαδημίες μας, ώστε να συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά. 

Ο Αντιόλ Μαμουτάι στα 16 του (ημ. γέννησης 24/01/2006) αποτελεί έναν από τους τρεις τερματοφύλακες του συλλόγου μας. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ΑΕ Ερμιονίδας, έχοντας περάσει και από τον Ο.Φ. Ηλιοκάστρου. Οι Αργύρης Κόντος (ημ. γέννησης 18/05/2007), Λευτέρης Στεργίου (ημ. γέννησης 16/01/2007) στα 15 τους είναι και αυτοί μέλη του ρόστερ της ομάδας μας για τη σεζόν 2022-23, έχοντας φορέσει τη φανέλα με το σήμα της ΑΕ Ερμιονίδας στα τμήματα των ακαδημιών.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (09/11) όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας ευχήθηκαν στους τρεις νεαρούς παίκτες τα καλύτερα. Ο τεχνικός μας Μάρκος Στεφανίδης, που προπονεί τους τρεις παίκτες, υπογράμμισε στα παιδιά να συνεχίζουν τη δουλειά με πίστη και προσήλωση, ενώ τους ευχήθηκε να έχουν υγεία.

«Είναι κάτι σημαντικό για εμάς, διότι βλέπουμε ότι οι κόποι μας ανταμείβονται, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Μέσα από την προσπάθεια, την σκληρή δουλειά και με θέληση να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, πραγματοποιήσαμε ένα σημαντικό βήμα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, ακούγοντας τους προπονητές μας», είπαν με ένα «στόμα» οι τρεις νεαροί παίκτες της ομάδας μας.

Ο παλαίμαχος άσος Γιώργος Κοτταράς, που είναι προπονητής στις ακαδημίες, τόνισε: «Αυτός είναι ο λόγος που δουλεύουμε στις ακαδημίες, να ετοιμάζουμε παίκτες, ώστε να μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο, αρχικά στην πρώτη ομάδα της ΑΕ Ερμιονίδας. Με πρωταρχικό στόχο να είναι σωστοί άνθρωποι, ώστε να έχει οφέλη γενικότερα η κοινωνία μας. Αυτό το γεγονός δίνει σε όλους μας δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Όταν παιδιά κερδίζουν θέσεις στην πρώτη ομάδα, αποτελεί κίνητρο και γι’ αυτά που δουλεύουν στις ακαδημίες, να βάλουν το κεφάλι κάτω και έτσι να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους. Με όλο το σεβασμό και στους παίκτες που ανήκουν στον σύλλογό μας ως μεταγραφές, η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς θα είναι, όταν, όσον το δυνατόν περισσότερα παιδιά από τις ακαδημίες βρεθούν στην πρώτη ομάδας μας»!

Ο στόχος ύπαρξης των ακαδημιών στην ΑΕ Ερμιονίδας, μέσα σ’ ένα ασφαλές για τα παιδιά περιβάλλον, βοηθά στην οργανωμένη εκπαίδευσή από τη βάση, στη διατήρηση των νέων στο άθλημα, στην εμπέδωση των αξιών (ομαδικότητα, σεβασμός, πειθαρχία, κοινωνικοποίηση, υγεία νου και σώματος, φιλία, αλληλεγγύη, συνέπεια κ.α.) που πρεσβεύει το ίδιο το παιχνίδι και φυσικά στη διεύρυνση της «δεξαμενής» από την οποία θα αντληθούν οι μελλοντικοί επαγγελματίες του χώρου με τη συνεχή και αδιάκοπη παραγωγή νέων ταλέντων.

Αντιόλ Μαμουτάι, Αργύρη Κόντο, και Λευτέρη Στεργίου σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates