Social Icons

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Ενωση Ερμιονίδας : Απέκτησε τον Φάμπιο Μάρτίνς από την Καρμιώτισσα Κύπρου

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο μέσο Φάμπιο Αλεχάντρε Κρουζ Μαρτίνς (Φάμπιο Μάρτίνς), 

ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στην Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών (Κύπρος), κατακτώντας την άνοδο στην α’ κατηγορία… Ξεκίνησε να παίζει μπάλα από τα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας!

Ο Φάμπιο Μαρτίνς γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου του 1996 στη Λισσαβώνα. Στη χώρα του ξεχώρισε με τις μικρές ομάδες της Αλβέρκα και τη σεζόν 2009-10 η Σπόρτινγκ τον απέκτησε για να τον ενσωματώσει στα τμήματα υποδομής της. Στον σύλλογο της Λισαβώνας από την Κ-15 έφτασε έως τη δεύτερη ομάδα, κατακτώντας και τίτλους με τους μικρούς των «λιονταριών».

Ο 26χρονος μέσος τη σεζόν 2017-18 δόθηκε, από τη Σπόρτινγκ, δανεικός στη ΣΚ Κοβίλια, η οποία αγωνιζόταν στη β’ κατηγορία Πορτογαλίας. Επέστρεψε την ίδια χρονιά (2017-2018) στη Σπόρτινγκ και στη συνέχεια (2018) μετακόμισε στη Βουλγαρία, φορώντας τη φανέλα της Τσέρνο Μόρε (α’ κατηγορία). Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς επέστρεψε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Εστορίλ (β’ κατηγορία). Αρχικά έδωσε ματς με τη β’ ομάδα και στο ξεκίνημα της περιόδου 2019-20 κέρδισε θέση στους «μεγάλους» της Εστορίλ.

Ο Φάμπιο Μαρτίνς την ίδια σεζόν (2019-20) ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας, καθώς φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Επισκοπή (Ρέθυμνο), που αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική κατηγορία και στη συνέχεια βγήκε 1ος στον όμιλο του.

Τον Ιανουάριο του 2020 επέστρεψε στην Πορτογαλία για τη ΦΚ Αλβέρκα (γ’ κατηγορία) και τη νέα περίοδο (2020-21) ήρθε ξανά στον ΑΟ Επισκοπής. Βρέθηκε και πάλι στην πατρίδα του την ίδια σεζόν για την AD Φαφέ (γ’ κατηγορία).

Ο Πορτογάλος μέσος μετακόμισε στην Κύπρο την περίοδο 2021-22, και φόρεσε τη φανέλα της Ολυμπιάς Λυμπιών (β’ κατηγορία). Ξεχώρισε με τη συγκεκριμένη ομάδα στο πρώτο μισό της σεζόν, σε 13 ματς πρωταθλήματος σκόραρε τρία γκολ, και τον Ιανουάριο του 2022 τον απέκτησε με μεταγραφή η Καρμιώτισσα (β’ κατηγορία). Με τον συγκεκριμένο σύλλογο πανηγύρισε στο τέλος της χρονιάς 2021-22 την κατάκτηση της 1ης θέσης (ανέβηκε στην α’ κατηγορία μαζί με τη Νέα Σαλαμίνα-με την οποία ισοβάθμησε-, τον Ακρίτα Χλώρακα και την ΕΝ Παραλιμνίου).

Ο Φάμπιο Μάρτινς, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr»: «Είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι ξανά στην Ελλάδα για να παίξω μπάλα. Γνωρίζω ότι η ΑΕ Ερμιονίδας έχει καλό όνομα στην κατηγορία και θα τα δώσουμε όλα, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Με θέληση, ενωμένοι σαν γροθιά, προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα ματς. Όλοι μας είμαστε χρήσιμοι στον σύλλογο και οι επιτυχίες έρχονται με ομαδική δουλειά, ενώνοντας το ταλέντο που έχει ο καθένας μας. Γνωρίζω ότι η Γ’ Εθνική κατηγορία έχει δυνατές ομάδες. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, ένιωσα σαν να παίζω καιρό εδώ, όλοι με αγκάλιασαν. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά. Θέλουμε τους φιλάθλους μας να δίνουν παλμό στο γήπεδο, και εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατό, για να τους ικανοποιήσουμε με την απόδοσή μας».

Φάμπιο Μάρτινς καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates