Social Icons

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Ατρόμητος Παν-Ποσειδώνας Διδύμων 1-1 .Με παράπονα οι φιλοξενούμενοι για την διαιτησία.

 Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο αγώνα του Ατρόμητου Παναριτίου με τον Ποσειδώνα Διδύμων στα πλαίσια της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος . Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Καπετάνο για τον μη καταλογισμό πέναλτι πάνω στον Τσιπά από τον Πουλά στο πρώτο ημίχρονο , ενώ στην φάση της ισοφάρισης των γηπεδούχων  προηγήθηκε φάουλ του σκορερ Παπασαράντου πάνω στον αμυντικό του Ποσειδώνα Σκαλτσά .

Στο 15΄λεπτό ο Τσιπάς βγήκε τετ α τετ με τον Σούρσο του πέρασε με λόμπα την μπάλα πάνω από το σώμα του με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι . Στο 25΄σέντρα του Καμπιώτη στην περιοχή των φιλοξενούμενων έδιωξε δύσκολα ο Οικονομόπουλος. Στο 27΄οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Καπετάνο για πέναλτι όταν σε διεκδίκηση του Τσιπά με τους αμυντικούς μέσα στην περιοχή , ο Πουλάς βρίσκει τον επιθετικό του Ποσειδώνα με το πόδι και τον ανατρέπει . Στο 30’δυνατό σουτ του Πίτρη η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Κέλλης βγήκε τετ α τετ  με τον Σούρσο ,το πλασέ που έκανε έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας .

Στο 55΄ωραίος συνδυασμός Λαζάρου-Κέλλη με τον τελευταίο να βρίσκει τον Τσιπά σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και με σουτ να ανοίγει το σκορ.

Τρία λεπτά αργότερα (58΄) οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Παπασαράντο , με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται και πάλι στον διαιτητή για φάουλ πάνω στον Σκαλτσά .

Στο 85΄παράλληλη σέντρα του Κέλλη στο δεύτερο δοκάρι , εκεί δεν πρόλαβε ο Τσιπάς να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Τέλος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καμπιώτης έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Παπασαράντος δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Ατρόμητος Παναριτίου : Σούρσος, Μάουρης, Πίτρης, Ι.Πουλάς, Θ.Γκολέμης, Μανδύλης (90΄Π.Πουλάς), Μυλονόπουλος (90΄Κ.Γκολέμης), Μιχαλόπουλος (87΄Θ.Γκολέμης), Καμπιώτης, Παπασαράντος Μπερζί (57΄Μούγιος).

Ποσειδών Διδύμων : Ι.Αποστόλου, Μπροδήμας, Μπάρδης (80΄Α.Αποστόλου), Daniel, Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος, Κλ.Κάλα, Λαζάρου, Τσιπάς, Κέλλης, Στ.Κάλα (57΄Τρέσα).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates