Social Icons

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Μεγάλη νίκη η Κορωνίδα Κοιλάδας μέσα στο Κιβέρι με 2-1 (Βίντεο).

 Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Κορωνίδα Κοιλάδας με την μεγάλη εκτός έδρας νίκη που πέτυχε απέναντι στον Ερμή Κιβερίου με σκορ 2-1.

Η Κορωνίδα άνοιξε το σκορ δύο λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου όταν ο Ταραντίλης ύστερα από βαθιά μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου πήρε την μπάλα με το στήθος και την έστειλε στα δίχτυα. Στο 58΄λεπτό ο Κιοσσές κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής από τον Λυκομήτρο . Το εκτέλεσαν με κομπίνα οι παίκτες της Κορωνίδας με τον Λαλούση να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κομπόση για να γίνει το 2-0. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 71΄λεπτό όταν ο Βαρβουλέτος έβγαλε σέντρα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι και ο Διαμαντής με δυνατό σουτ μείωσε σε 2-1.

Ερμής Κιβερίου (Ν.Μητροσύλης): Κομπόσης, Διαμαντής, Μαρούσης, Λυκομήτρος, Μίλης, Ισούφι, Σαραβάκος, (46΄Σκαρπέτζος), Μποζιονέλος, Αιβαλιώτης,(87΄Καλαμπάκας),  Γιάννος, Τσιώρος (58΄Βαρβουλέτος).

Κορωνίς Κοιλάδας (Γ.Κολιατσόπουλος) : Αλευράς, Παπασταύρου, Σαμαράς, Λάβρενιουκ, Μπασιμακόπουλος, Κιοσσές, Γιαννακόπουλος, Μέγας, Α. Οψιμούλης,(65΄Μπάζος, 90΄Τσερίκου).Λαλούσης, Ταραντίλης

Φωτό -Βίντεο : EUROKINISI-Βασίλης Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates