Social Icons

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Χορευτική Ομάδα Ερμιονίδας: Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο Αγιασμός.

 Με τις ευλογίες της εκκλησίας και τον καθιερωμένο Αγιασμό που τέλεσε ο σεβαστός Πατέρας Αναστάσιος, αρχίζει η νέα χορευτική χρονιά για την Χορευτική Ομάδα του Δήμου Ερμιονίδας

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στην αίθουσα της ομάδας, παρουσία πολλών νέων αλλά και παλιών μελών .Επίσης παραβρέθηκαν και πολλοί γονείς και φίλοι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος  Ερμιονίδας  Γιάννης Γεωργόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Αντουλινάκης και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου.

Ο χοροδιδάσκαλος Δημήτρης Κοντοκάλης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την έμπρακτη στήριξή τους όλα αυτά τα 22 χρόνια λειτουργίας και αξιόλογων δράσεων της ομάδας οι οποίες συμβάλλουν στη διάσωση, διατήρηση και διάδοση της λαϊκής μας παράδοσης και ταυτόχρονα στην πρόοδο, πολιτιστική ανάπτυξη και πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας σε σύντομο χαιρετισμό του  εξέφρασε, την δεδομένη στήριξη και συμπαράσταση του Δημοτικής Αρχής στην εκπληκτική προσέγγιση του πολιτισμού και της παράδοσης, μέσω της μουσικής και του χορού, που υπηρετεί τόσα χρόνια με επιτυχία η Χορευτική Ομάδα του Δήμου, εκπαιδεύοντας πλήθος μαθητών.

Η εκδήλωση «έκλεισε» με κεράσματα και ήχους παραδοσιακής μουσικής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates