Social Icons

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Εγκαίνια για το νέο γραφείο του Γιώργου Γεωργόπουλου στο Κρανίδι.

 Τα εγκαίνια του νέου του δικηγορικού γραφείου θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 7 ο διακριμένος δικηγόρος Γιώργος Γεωργόπουλος . Τα νέα γραφεία βρίσκονται δίπλα από τον Ιερό Ναό της  Μεταμόρφωσης Του Σωτήρος .

Ο Γιώργος Γεωργόπουλος εκτός από ένας διακριμένος δικηγόρος είναι και ένας άνθρωπος του Αθλητισμού, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε αγώνες δρόμου έχοντας τρέξει τον Φεβρουάριο του 2016 στον 11ο  πανελλήνιο αγώνα στο Αλεποχώρι στα 50 χιλιόμετρα,  αλλά και αθλητής ποδηλάτης έχοντας τρέξει σε όλους τους αγώνες που διοργανώθηκαν στην περιοχή της Ερμιονίδας. 

Εκτός από αθλητής έχει διατελέσει και διοικητικό στέλεχος στην Κορωνίδα Κοιλάδας, στην θέση του αντιπροέδρου με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα και το κύπελλο το καλοκαίρι του 2019 και την άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική . Όμως, η αγάπη του για το ποδόσφαιρο δεν τον άφησε πολύ καιρό μακριά και αυτή την περίοδο βρίσκεται στα διοικητικά της Ένωσης Ερμιονίδας, κατέχοντας την θέση του Β΄ αντιπροέδρου της ομάδας .

Επίσης έχει ασχοληθεί ενεργά με τα διοικητικά των SummitRanners Ερμιονίδας, στους οποίους υπήρξε ιδρυτικό μέλος  και αθλητής . 

Το βιογραφικό του Γιώργου Γεωργόπουλου 

Ο Γεώργιος Ι. Γεωργόπουλος γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1983 στο Μαρούσι και μεγάλωσε στο Κρανίδι Αργολίδας. Αποφοίτησε το 2001 από το Ενιαίο Λύκειο Κρανιδίου και στη συνέχεια εισήχθη στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και αποφοίτησε το 2005. Το 2006 εισήχθη στο Τμήμα Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης από το οποίο αποφοίτησε το 2009. Από το Σεπτέμβριο του 2008 έως το Σεπτέμβριο του 2009 υπηρέτησε τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό. Το 2009 ενεγράφη ως ασκούμενος Δικηγόρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και πραγματοποίησε την άσκησή του στη Δικηγορική Εταιρεία του Σταύρου Καραγεωργίου και στο Δικηγορικό Γραφείο του Ανάργυρου Δήμιζα. Από το Σεπτέμβριο του 2011 είναι Δικηγόρος Ναυπλίου, ασκώντας μάχιμη δικηγορία με κύριο αντικείμενο ενασχόλησής του το Ποινικό και Αστικό Δίκαιο και έχοντας μέχρι σήμερα χειριστεί υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη.  

Ο Γιώργος Γεωργόπουλος είναι γιός του σημερινού δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου.

Γιώργο, η  ομάδα του Sport-Ermionida σου εύχεται καλές δουλειές. 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates