Social Icons

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΑΣ Γιάννινα -Λεβαδιακός : Η δηλώσεις του Θανάση Στάικου.

  Ρεπορταζ : Βαγγέλης Γυφτόπουλος -agon.gr

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάσης Στάικος ήταν αρκετά κατατοπιστικός στη συνέντευξη τύπου τόσο για το παιχνίδι όσο και για το κομμάτι της απόκτησης επιθετικού. δεν παρέλειψε δε να σημειώσει ότι βοήθησε και ο κόσμος που ώθησε τους παίκτες στη νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Σήμερα ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα όπως ο Λεβαδειακό που η ανάγκη της νίκης για μας και τους 3 βαθμούς ήταν επιτακτική. Αυτό δημιουργούσε πίεση και στο ποδόσφαιρο η πίεση για τα αποτελέσματα πάντα υπάρχει. Ευτυχώς καταφέραμε και κερδίσαμε και αυτό είναι που κρατάμε. Από εκεί και πέρα ο Λεβαδειακός είναι ομάδα που παίζει καλό και ορθολογικό ποδόσφαιρο, αυτό φάνηκε κατά διαστήματα του παιχνιδιού. Εμείς μπήκαμε καλά στο πρώτο τέταρτο, μετά ισορρόπησε ο Λεβαδειακός, αλλά τις ευκαιρίες τις είχαμε εμείς, γιατί βρίσκαμε χώρους πίσω από την άμυνα τους αντιπάλου και δημιουργήσαμε επικίνδυνες καταστάσεις και αρκετές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν κάναμε το 2-0 και όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο έγινε το 1-1. Στο β’ ημίχρονο δεν ελέγξαμε καλά τον ρυθμό ως το 65ο λεπτό. Μετά δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ το ματς, ήμασταν πιο αποφασιστικοί, είχαμε ευκαιρίες, αλλά και πάλι ο Λεβαδειακός την κατοχή. Για μας είναι σημαντικό που κερδίσαμε, είναι μία ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσδοκάμε κάτι καλύτερο για την ομάδα μας».
Για το α’ ημίχρονο και αν ήταν το καλύτερο του ΠΑΣ, αλλά και σπάταλο σε ευκαιρίες : «Σπαταλάμε πολλές φάσεις για το επίπεδο που είμαστε, πιστεύω ότι είναι κι ένα κομμάτι που πρέπει να το διορθώσουμε. Έχει να κάνει και με την ψυχολογία και με το νεαρό της ηλικίας όταν υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα. Ελπίζω να είμαστε πιο εύστοχοι και αποτελεσματικοί στη συνέχεια, γιατί ίσως στη συνέχεια να το πληρώσουμε σε άλλα ματς».
Για το πότε θα γίνει η μεταγραφή επιθετικού: «Οι μεταγραφές κλείνουν σύντομα, πιστεύω θα έρθει επιθετικός. Η διοίκηση ασχολήθηκε με κάποιες καλές και ταυτόχρονα και δύσκολες περιπτώσεις, μακάρι να επιτευχθεί συμφωνία, χωρίς να λέμε ότι θα έρθει ο Μεσσίας. Η ομάδα κάνει τη διαφορά. Πιστεύω θα τελειώσει θετικά κάποια από τις περιπτώσεις που έχουμε κοιτάξει».

Για το αν έχει τέτοια ποιότητα ο επιθετικός που θα λύσει αμέσως το πρόβλημα: «Δεν περιμένουμε και δεν υπάρχουν Μεσίες στο ποδόσφαιρο, θέλουμε απλά έναν επιθετικό λόγω του τραυματισμού του Κόντε. Αν δεν κάναμε ευκαιρίες θα προβληματιζόμασταν για τη δημιουργία. Η ομαδική δουλειά φτάνει ως τα αντίπαλα καρέ και μετά είναι θέμα μέρας και ποιότητας. Δεν θα κρεμαστούμε σ’ έναν που θα έρθει τώρα. Αυτό δεν θα γίνει σε δική μου ομάδα. Ο ΠΑΣ ανέκαθεν είναι ομάδα που ποντάρει στο ομαδικό πνεύμα. Μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος μέσα από την ομάδα, αλλά θέλουμε μια αξιόλογη μεταγραφή, δεν θα βρούμε τον σούπερ σταρ που θα καλύψει το κενό».

Για το αν είναι ικανοποιημένος: «Ποτέ δεν είμαστε οι προπονητές πλήρως ικανοποιημένοι, αλλά προσπαθούμε, είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε τελικές, δημιουργούμε, αλλά θα είμαστε πιο γεμάτοι στο ρόστερ μ’ έναν επιθετικό».

Για το καλό παιχνίδι παρά το άγχος: «Κάναμε όντως καλό παιχνίδι, αλλά όχι τόσο όσο αναφέρατε, αλλά δεν ήταν άσχημα και τα προηγούμενα κατ’ εμέ. Έχουμε ένα πλάνο, θέλουμε να παράγουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, να ανεβάσουμε τα ποσοστά κατοχής μας, δημιουργώντας ευκαιρίες και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις δύο περιοχές».

Για τους πανηγυρισμούς ακόμα και στα κερδισμένα πλάγια και τι έδειχνε αυτό αλλά και αν είχε εισπράξει η ομάδα πίεση απ’ έξω: «Ο κόσμος μάς έσπρωξε στη νίκη, οι παίκτες έβγαλαν πάθος που το εισέπραξαν απ’ έξω από τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates