Social Icons

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Σούπερ ενίσχυση στην επίθεση του Ερμή Κιβερίου με την απόκτηση του Γ.Κορωνίδη από τον Παναργειακό.

Σε μία σημαντική ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή προχώρησε η ομάδα του Ερμή Κιβερίου αφού έντυσε στα "κυανόλευκα" τον Γιώργο Κορωνίδη .

Πρόκειται όπως προαναφέραμε για μία σημαντική προσθήκη που έρχεται να ενισχύσει περισσότερο την επίθεση της ομάδας του Κιβερίου αφού οι ικανότητες του 32χρονου στράικερ στο σκοράρισμα είναι εκπληκτικές .

Στα τελευταία 14 χρόνια που έχει αγωνιστεί στο κύπελλο και στα πρωτάθληματα της Ε.Π.Σ.Αργολίδας έχει πετύχει 103 τέρματα σε 211 αγώνες με τις ομάδες που έχει αγωνιστεί.

ΑΕΚ Αργους , Ενωση Μηδέας, Παναργειακός , Ερμής Κιβερίου (στέφθηκε πρωταθλητής), ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου (στέφθηκε πρωταθλητής) , Ενωση Λέρνας, Αργοναύτης Νέας Κίου, Λυγκεύς και Παναργειακός (στέφθηκε πρωταθλητής) είναι οι ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Η ανακοίνωση :

Η διοίκηση του Ερμή Κιβερίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Γιώργου Κορωνίδη-Αϊβαλιώτη. Ο Γιώργος Κορωνίδης πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Παναργειακού με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής Αργολίδας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε ομάδες της Α΄ κατηγορίας Αργολίδας και στην Γ' Εθνική ενώ ήταν μέλος της ομάδας του Ερμή Κιβερίου που κατέκτησε το νταμπλ της περιόδου 2013-4.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ερμή και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates