Social Icons

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Ανετη επικράτηση της Κορωνίδας Κοιλάδας με 4-1 απέναντι στον Ασκληπιό.

 Με τον Αργύρη Οψιμούλη σε μεγάλα κέφια ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα η Κορωνίδα κέρδισε με σκορ 4-1 τον Ασκληπιό στην Παλαιά Επίδαυρο και προκρίθηκε στην δεύτερη φάση του κυπέλλου Αργολίδας.

Στο 18΄λεπτό ο Α.Οψιμούλης άνοιξε το σκορ και είκοσι λεπτά αργότερα ο Παπασταύρου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του . Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Επιθετικά ξεκίνησαν και στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι και στο 55 και 58 λεπτό πάλι ο Αργύρης Οψιμούλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ με πέναλτι του Λαλιώτη .

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου η Κορωνίδα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σπέτσες-Τροιζηνιακός το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου.

Ασκληπιός : Ρώτας, Λαλιώτης,(67΄Γκάτζιος),  Δ.Μπέκας, Ζαφείρης, Φάνης, (53΄Γκίκας), Σεριανάι, ( 70΄Α.Μπέκας), Τσόλης, Β.Μάντζαρης,( 70’ Ελευθερίου),  Βενιζέλος , ( 46’ Δ.Μάντζαρης), Γ.Π.Μπέκας, Σιάννος

Κορωνίδα Κοιλάδας : Κάλα, Cerriku, Μπάζος, (53΄Μπέτα), Ι.Οψιμούλης, Λαλούσης,( 70΄Σαμαράς),  Τόκας, Γιαννακόπουλος, Παπασταύρου, ( 58΄Παππάς), Α.Οψιμούλης, Α.Αλεξανδρής, Δ.Αλεξανδρής ( 70’ Αποστόλου).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates