Social Icons

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Ενωση Ερμιονίδας : Νέο εκτός έδρας φιλικό με Φωστήρα σήμερα-Ανακοίνωσε Καράι και Λέρμα.

 Φιλικό παιχνίδι στον Ταύρο κόντρα στον Φωστήρα θα δώσει η ΑΕ Ερμιονίδας την Κυριακή (18/09)/. Tο παιχνίδι έχει 

προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17:00.

Οι "κυανοκίτρινοι"  θα παίξουν  ακόμα ένα δυνατό «τεστ» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, κόντρα σ’ έναν σύλλογο, που θα λάβει και αυτός μέρος ξανά στη Γ’ Εθνική κατηγορία…

Ο τεχνικός Κώστας Καλογιαννίδης θέλει οι παίκτες να ανεβάζουν αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά και τα πρώτα τέσσερα φιλικά τους, έχοντας το «βλέμμα» στραμμένο στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο 46χρονος προπονητής περιμένει από τους παίκτες να παρουσιάσουν θετικά στοιχεία, τόσο όταν είναι σε επίθεση και δημιουργούν όσο και όταν αμύνονται, σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με βάση τα όσα έχουν ακολουθήσει στο στάδιο της προετοιμασίας. Με τους νέους παίκτες να ενσωματώνονται αγωνιστικά ομαλά στο σύνολο, όσο πλησιάζουμε στη σέντρα του νέου πρωταθλήματος.  

Η προπόνηση του Σαββάτου (17/09) έγινε στις 17:00 στο γήπεδο της Ερμιόνης. Η αποστολή θα μεταβεί αύριο Κυριακή (18/09) στην Αθήνα για το φιλικό παιχνίδι με τον Φωστήρα στο γήπεδο του Ταύρου.

Ο Φωστήρας κάνει φέτος μια νέα αρχή, έχοντας ενισχυθεί μεταγραφικά. Προπονητής ανέλαβε ο Μουράτ Σεροπιάν, ο οποίος επέστρεψε στον σύλλογο.

Στον μεταγραφικό τομέα η ομάδα ανακοίνωσε δύο ακόμα νέα πρόσωπα . Ο ένας είναι ο Γιάννης Καράι ο οποίος προέρχεται από την ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων . Είναι 19 ετών (06/09/2003 ) και αγωνίζετε στον χώρο της άμυνας .

Επίσης την "κυανοκίτρινη" φανέλα θα φοράει από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και ο Δημήτρης Λέρμας είναι 20 χρονών (2002) κατάγεται από το Σχινοχώρι όπου και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από την τοπική ομάδα και στην συνέχεια μεταγράφηκε στο Ναύπλιο 2017 όπου αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του 2019 έως το καλοκαίρι του 2021 και στην συνέχεια μετακόμησε στην γειτονική Νέα Επίδαυρο για λογαριασμό του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates