Social Icons

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Εγκαινιάστηκε το νέο δικηγορικό γραφείο του Γιώργου Γεωργόπουλου στο Κρανίδι (Φωτό-Βίντεο)

 Παρουσία πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τα εγκαίνια του νέου δικηγορικού γραφείου του Γιώργου Γεωργόπουλου στο Κρανίδι.

Συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι του πολιτικού, αθλητικού και αυτοδιοικητικού κόσμου της  Ερμιονίδας έδωσαν το παρών στα εγκαίνια που σηματοδοτούν το νέο ξεκίνημα στον ιδιόκτητο χώρο, όπου στεγάζεται το νέο γραφείο του Γιώργου Γεωργόπουλου.

Τα εγκαίνια του δικηγορικού γραφείου τέλεσαν ο αρχιμανδρίτης π. Χριστόφορος Καραβίας και ο π. Αναστάσιος Μέλλος.

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Γεωργόπουλος έκανε μία αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, στην γειτονιά του, εκεί που βρίσκεται το νέο γραφείο, στα σχολικά του χρόνια, τις καλοκαιρινές του εργασίες στα ξενοδοχεία της περιοχής, αλλά και πώς του μπήκε το «μικρόβιο» της δικηγορίας και τις σπουδές του  .

Κλείνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε στην οικογένειά του , στην αδερφή του Νατάσα η οποία είναι  συνεργάτης του,  όπως και στους γονείς του για την στήριξη που του παρείχαν όλα τα χρόνια. Επιπλέον, κάλεσε τον περιφερειακό σύμβουλο δικηγόρο Γιάννη Μαλτέζο με τον οποίο είχαν συνεργαστεί , τον δημοσιογράφο Παύλο Γρηγοριάδη που τον συνδέει χρόνια φιλία, την επίσης δημοσιογράφο και κουμπάρα του Γιώτα Κηπουρού , τον περιφερειακό σύμβουλο και πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη και τον τελευταίο δήμαρχο Ερμιόνης Ανάργυρο Λεμπέση . Στο τέλος, αναφέρθηκε στον πατέρα του και δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο, ο οποίος ήταν φανερά συγκινημένος και περήφανος για τα παιδιά του στο νέο τους ξεκίνημα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με εδέσματα από εκπληκτικούς μπουφέδες που είχαν οργανωθεί  από γνωστό catering της περιοχής.

 Γιώργο και Νατάσα Καλές δουλειές.

 Βίντεο

 

 Φωτογραφίες




























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates