Social Icons

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Ανακοίνωσε τον Νικόλα Ξετρίχη ο Τήρων Αγίων Θεοδώρων.

 Ο Α.Σ. Τήρων Αγίων Θεοδώρων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Νικόλα Ξετρίχη (SG/PG | 30 ετών, 1.82), ο οποίος θα προσθέσει εμπειρία και εκτελεστική δεινότητα στις επιλογές του Τάκη Καλαντζή.

Ο Νικόλας με καταγωγή από τη Χαλκίδα και τη Μυτιλήνη, γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1991. Ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας στα τμήματα υποδομής του Γ.Σ. Χαλκίδας, του Φιλαθλητικού και του Παπάγου, ενώ την σεζόν 2009 αγωνίστηκε στο εφηβικό του Παναθηναϊκού. Έπειτα ακολούθησε μια μεγάλη πορεία με σημαντικότερες επιτυχίες το κύπελλο Μυτιλήνης με τον Παλλεσβιακό, τις δύο ανόδους στη Γ' Εθνική Κατηγορία με τον Ερμή Σχηματαρίου, αλλά και εκείνες με τους Ίωνες Χίου και τον Τελεθριακό.
Τη προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Αιολικό Μυτιλήνης, όπου βοήθησε τα μέγιστα! Αφού πρώτα πήρε το πρωτάθλημα Μυτιλήνης, έπειτα κατάφερε όντας πρώτος στη κατηγορία εύστοχων τριπόντων να βοηθήσει την ομάδα του να ανέβει στην Γ' Εθνική Κατηγορία μέσω του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου με όλους τους πρωταθλητές του Αιγαίου.
Αυτό που κέρδισε τον Νικόλα για να κλείσει στην ομάδα μας είναι το οικογενειακό κλίμα που βρήκε και το πλάνο με τους στόχους του συλλόγου που του παρουσίασε η διοίκηση και ο προπονητής.
Νικόλα καλωσόρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates