Social Icons

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Ενωση Ερμιονίδας : Η αποστολή ενόψει Αγ.Ιερόθεου-Κάλεσμα στους φιλάθλους

 Με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο Κρανιδίου ολοκληρώθηκε την Τρίτη (15/02) η
προετοιμασία της ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 

για τον εξ αναβολής, εντός έδρας, αγώνας πρωταθλήματος κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο, που θα πραγματοποιηθεί, αύριο Τετάρτη (16/02) στις 15:00 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Μανώλης Σκύβαλος και οι παίκτες δούλεψαν σε θέματα που αφορούν την τακτική, ενώ έγινε και «διπλό» σε περιορισμένες διαστάσεις.

Ο προπονητής της ομάδας μας μίλησε στους παίκτες και τους εξήγησε την κρισιμότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού, εν όψει της συνέχειας. «Όλοι μαζί κάναμε το 3Χ3 πριν από τον αγώνα στον Ταύρο κόντρα στον Φωστήρα, όλοι μαζί θα επιστρέψουμε την ομάδα στις επιτυχίες. Σημασία έχει το πώς αντιδρά μια ομάδα μετά από ένα κακό αποτέλεσμα και αυτό είναι που δείχνει τη δυναμική της», ήταν κάποια από τα λόγια του Λασιθιώτη τεχνικού.

Όλοι στον σύλλογό μας περιμένουν και στο συγκεκριμένο ματς οι φίλαθλοι να βρεθούν κοντά στην προσπάθεια της ομάδας μας, δίνοντας ακόμα περισσότερο δυναμική στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ και έτσι να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια νέα επιτυχία.

Ο Μανώλης Σκύβαλος και οι παίκτες έδωσαν ραντεβού αύριο Τετάρτη (16/02) στις 01:15 στο γήπεδο, όταν και θα γίνει γνωστή η 20άδα για το ματς με τον Άγιο Ιερόθεο.

Από το πρόγραμμα της Τρίτης (15/02) απουσίαζαν οι Γρηγόρης Ιβάνοφ, Νίκος Φουρνάρος, οι οποίοι προπονήθηκαν με τη μικτή της ΕΠΣ Αργολίδας.

Κάλεσμα στους φιλάθλους

«Η διοίκηση, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ θέλουμε να προσκαλέσουμε τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας 

να σταθεί ξανά δίπλα στη προσπάθεια της ομάδας μας, στα δυο κρίσιμα παιχνίδια, που ακολουθούν στην έδρα μας, κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο, αύριο Τετάρτη (16/02) στις 15:00 και απέναντι στον Ερμή Μελιγούς την Κυριακή (20/02) για τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να κατακτήσουμε τις νίκες και στα συγκεκριμένα παιχνίδια και έτσι να συνεχιστεί η πορεία του συλλόγου μας με επιτυχίες στο πρωτάθλημα.

Από τα βάθη της καρδιάς μας, εκφράζουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, προς όλους τους ανώνυμους και επώνυμους φίλους, που βοήθησαν με την παρουσία τους στο γήπεδο στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας μας.

Η παρουσία σας ήταν πραγματικά καθοριστική κα συγκλονιστική. Προσφέρατε ακόμα περισσότερο δυναμική στους παίκτες μας και στους προπονητές μας, βοηθώντας τους να φτάσουν σε νίκες και αυτό θέλουμε να συνεχιστεί στις κρίσιμες αναμετρήσεις που ακολουθούν. 

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδο και την παρουσία των φιλάθλων θα τηρηθούν τα μέτρα κατά του κορονοϊού που είναι σε ισχύ, με βάση και το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates