Social Icons

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Μ.Σκύβαλος : «Με ενότητα, πίστη και σεβασμό στον αντίπαλο»

 Η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ έχει μπροστά της ακόμα ένα δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι για τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αυτή τη φορά 

απέναντι στον Ερμή Μελιγούς, αύριο Κυριακή (20/02, 15:00) για την 16η αγωνιστική και ο Μανώλης Σκύβαλος τονίζει ότι όλοι στον σύλλογο θα πρέπει να δουν και αυτό το ματς με σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο.

Ο προπονητής της ομάδα μας, μιλώντας στο «ermionidafc.gr» αναφέρθηκε ξανά στα συστατικά των επιτυχιών του συλλόγου μας μέσα στο 2022. Έκανε αναφορά στις λέξεις «ενότητα», «πίστη» και στη φράση «κοινός στόχος».

Αναλυτικά ο 39χρονος Λασιθιώτης τεχνικός υπογράμμισε, εν όψει του κυριακάτικου αγώνα:

«Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ερμή Μελιγούς, ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς.

Οφείλουμε να δούμε και αυτό τον αντίπαλο με σεβασμό, να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, για να κάνουμε ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής.

Συνεχίζουμε με ενότητα, πίστη και έχοντας όλοι στο μυαλό μας τον κοινό στόχο. Με αυτά τα συστατικά φτάσαμε στις τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος σε λιγότερο από 20 ημέρες.

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα κοιτάμε τη συνέχεια με αισιοδοξία και κρατάμε στα χέρια μας τη τύχη μας στον όμιλο.

Θέλουμε τον κόσμο ξανά κοντά μας, να μας βοηθήσει και σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι, όπως έχει κάνει και στα προηγούμενα ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates