Social Icons

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Πανέτοιμη η Ερμιονίδα υποδέχεται τον Ερμή Μελιγούς .

Με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο Κρανιδίου το Σάββατο (19/02) ολοκληρώθηκε η

προετοιμασία της ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ για το 

νέο σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας, αύριο Κυριακή (20/02, 15:00), απέναντι στον Ερμή Μελιγούς, για την 16η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα μέλη της ομάδας μας δηλώνουν έτοιμα να φτάσουν σε ακόμα μία νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής, με σεβασμό στον αντίπαλο και με πίστη στις δυνατότητές τους.

Το βάρος στο πρόγραμμα του Σαββάτου (19/02) έπεσε σε ασκήσεις τακτικής, έγινε «διπλό» στο μισό γήπεδο, ενώ οι παίκτες δούλεψαν και στα «στημένα» (κόρνερ και φάουλ).

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Φουρνάρος, ο οποίος συνέχισε τη θεραπευτική αγωγή, μετά τον τραυματισμό του σε αγώνα με τη μικτή της ΕΠΣ Αργολίδας. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην αποστολή και έδωσαν ραντεβού μαζί με το προπονητικό τιμ στις 11:00, αύριο Κυριακή (20/02), για να γευματίσουν και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, όπου θα ανακοινωθεί από τον Μανώλη Σκύβαλο η 20άδα για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας.

Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση περιμένουν από τους φιλάθλους να δώσουν βροντερό «παρών» και στο συγκεκριμένο ματς, βοηθώντας την ομάδα να φθάσει στην επιτυχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates