Social Icons

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Φωστήρας-Ενωση Ερμιονίδας 2-0.

 Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Φωστήρας κέρδισε την Ερμιονίδα στο γήπεδο του με σκορ 2-0 χάρη σε δύο τέρματα που πέτυχαν ο Πίσσας στο 14΄λεπτο και ο Πεχλιβανίδης στο 57΄λεπτό.

Στο 11΄λεπτό πλασέ του Πηνιώτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε ο Πονηρός

Στο 15΄λεπτο ο Φωστήρας άνοιξε το σκορ όταν ο Δηλαβέρης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η μπάλα έφτασε στην περιοχή με τον Πονηρό να διώχνει δύσκολα , ο Ρέππας έκανε παράλληλη σέντρα και ο Πίσσας με πλασέ από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ.

Στο 23΄λεπτό δυνατό σουτ του Μπουρούς έδιωξε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Ασημελής.

Στο 27΄λεπτο μετά από λάθος της άμυνας ο Τρέσα πήρε την μπάλα και με δυνατό σου έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ασημελή.

Στο 39΄λεπτό σέντρα σουτ του Πηνιώτη στο δεύτερο δοκάρι , μπλόκαρε ο Πονηρός

Στο 50΄λεπτό κεφαλιά του Ρέππα έδιωξε δύσκολα ο Πονηρός και στην επαναφορά ο Πηνιώτης έπιασε αδύναμο πλασέ που μπλόκαρε ο Πονηρός.

Στο 57΄λεπτό ο Φωστήρας έκανε το 2-0 όταν ο Διαλέβερης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Πεχλιβανίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 62΄λεπτό σέντρα σουτ του Τσόφλιου από δεξιά έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Φωστήρα.

Στο 68΄λεπτό σουτ του Μπερνιδάκη από καλή θέση η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πονηρού .

Στο 73΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να μειώσει το σκορ όταν ο Κιοσσές σέντραρε από δεξιά , ο Καρμοίρης έδιωξε δύσκολα μπροστά από τον Τσόφλιο με την μπάλα να φτάνει στο Μπουρού ο οποίος σούταρε πάνω από τα δοκάρια .

Στο 82΄λεπτό δυνατό σουτ του Κιοσσέ πάνω στην κίνηση η μπάλα ελάχιστα άουτ .

 Φωστήρας : Ασημελής, Τσουβαλτσίδης, Τζάτζιος, Καρμοίρης, Πεχλιβανίδης, Μποσκουίδης, Πηνιώτης, (77΄Τζιώλης), Πίσσας, Διλαβέρης, (63΄Ζελενίτσας), Ρέππας (53΄Ασκοτήρης), Μπερνιδάκης (77΄Ντελής).

Ερμιονίδα (Μ.Σκύβαλος): Πονηρός, Διαμαντόπουλος,(46΄Κιοσσές),  Σαμαράς, Τζιέρης, Βιρβίλης, Τουλής, (60΄Λαλούσης), Τριμπόνιας, Κυπαρίσσης, Τσόφλιος,(73΄Χαλούβας), Τρέσα,(60΄Αντωνόπουλος),  Μπουρούς (73΄Μερτύρης).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates