Social Icons

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Χωρίς πέντε βασικούς ο Α.Ο.Κρανιδίου κέρδισε την Κορωνίδα Λυγουριού 60-56.

Φωτό Αρχείου
 Το δεύτερο συνεχόμενο ροζ φύλλο αγώνα πήρε ο Α.Ο.Κρανιδίου αφού κέρδισε έστω και

δύσκολα την Κορωνίδα Λυγουριού με σκορ 60-56. Οι φιλοξενούμενοι είχαν το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα όμως ο Α.Ο.Κ με ψυχικές δυνάμεις στα τελευταία λεπτά κατάφερε και πήρε τους δύο πολίτιμους βαθμούς .

Να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι είχαν πέντε σοβαρές απουσίες στην αποστολή τους  αφού τα αδέρφια Α.& Κ. Στρίγκος , ο Π.Βραχνός και ο Ι.Φασιλής δεν αγωνίστηκαν λόγω της εξεταστικής περιόδου ενώ ο Ν.Γαλάνης λόγω του ότι ο αγώνας αφορούσε τον πρώτο γύρο και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής .

Από τους γηπεδούχους κορυφαίοι του αγώνα ήταν ο Μπατζής ο οποίος πέτυχε 24 πόντους με 4 τρίποντα και ο Καράι με 18 πόντους και ένα τρίποντο χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Από την ομάδα τοης Κορωνίδας καλύτεροι παίκτες ήταν ο Φούσκαρης με 16 πόντους και ένα τρίποντο , όπως και ο Δενεσάκης με 15 πόντους και δύο τρίποντα.

Δεκάλεπτα : Α 11-11 Β 21-27 ημίχρονο Γ 39-40 Δ 60-56 τελικό

Α Ο ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ (Καπογιάννης-Δριβάλα) : Μπατζής 24 (4) , Καράι 18 (1),  Λαμπίρης Κ 9, Σέλλα 5 , Τόκας 4(1),  Σοφικίτης,  Πρέγκα,  Στρίγκος Ι.

Α Ο Κορωνίς Λυγουριού  (Τζαιδας) : Φούσκαρης 16(4) Δενεσάκης 15(2) Κυριακής 8 Κοντογιανόπουλος 7 Καφτάνης 6 Ζαφειρίου 4 .

Επόμενος αγώνα για τον Α.Ο.Κρανιδίου είναι το Σάββατο (05/02) με αντίπαλο τον Πήγασο Αστρους στο κλειστό της Ερμιόνης με ώρα έναρξης στις 5 το απόγευμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates