Social Icons

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Πανασιναικός-Τροιζηνιακός 1-1.

Την πρώτη απώλεια βαθμών μετράει η ομάδα του Τροιζηνιακού καθώς την Κυριακή

αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 στο γήπεδο του Τολού με τον Πανασιναικό .

 Οι φάσεις:

 Στο 13' μετά από σέντρα του Μπατζάβαλη από δεξιά ο Κατσέλη πετάχτηκε ανάμεσα στα αντίπαλα στόπερ αλλά η προβολή του από καλή θέση πέρασε έξω.

Στο 24' μετά από σέντρα του Σταματέλου στο δεύτερο δοκάρι ο Χατζόπουλος με κεφαλιά δεν κατάφερε να σκοράρει αφού η μπάλα χτύπησε στο έδαφος και αποκρούστηκε από τον Τσακάλη  δύσκολα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 48' μετά από ωραίο συνδυασμό Σούχλα και Βασιλέρη, ο δεύτερος έσπασε τη μπάλα έξω, ο Κατσέλη προσποιήθηκε αλλά ο επερχόμενος Μπάζε αστόχησε από κοντά με το πλασέ να φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 53' οι γηπεδούχοι  σε μία από τις ελάχιστες επιθέσεις κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή το οποίο αμφισβητήθηκε από τον Τροιζηνιακό  καθώς η προβολή του αμυντικού  απομάκρυνε τη μπάλα και ο αντίπαλος έπεσε έξυπνα. Από την εκτέλεση αυτού του φάουλ προήλθε το γκολ για τους γηπεδούχους . Η εκτέλεση ήταν πολύ καλή, η μπάλα αποκρούστηκε ελάχιστα από τον Μουράτη  χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή ο Παπασαράντος με πλασέ έκανε  το 1-0.

Στο 58' μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπάζε, ο Δρούγκας έκανε γυριστή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, με τον Τσακάλη να αποκρούει και στην συνέχεια η μπάλα  κατέληξε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και κόρνερ.

Στο 60' μετά από συνεργασία Μπατζάβαλη και Σταματέλου, ο τελευταίος έκανε έξοχη σέντρα σουτ και χωρίς να ακουμπήσει κανείς τη μπάλα, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αιφνιδιάζεται, κατέληξε στα δίχτυα, Γκολ το οποίο ακυρώθηκε από τον επόπτη μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους  ως ότι κάποιος παίκτης επηρέασε τη φάση. Φάνηκε να αιφνιδιάζονται και οι παίκτες της Ασίνης  από την ακύρωση του γκολ.

Στο 61' από σχεδόν παράλληλη σέντρα του Χατζόπουλου, αυτή κατευθυνόταν μέσα αλλά με δυσκολία απέκρουσε ψηλά ο  Τσακάλης .

Στο 63' μετά από αλλαγή παιχνιδιού του Μπάζε στο Χατζόπουλο, αυτός πρόλαβε τον αντίπαλο παίκτη και την έξοδο του τερματοφύλακα, ωστόσο το πλασέ του ήταν αδύναμο και ελάχιστα έξω.

Στο 65' μετά από κόρνερ του Σούχλα, την κεφαλιά ο Καλύβας, ελάχιστα έξω.

Στο 68' χέρι ποδοσφαιριστή της Ασίνη  μέσα στην περιοχή μετά από γύρισμα της μπάλας από τον Χατζόπουλο, η ομάδα του Τροιζηνιακού ζήτησε  πέναλτι,το οποίο  θεωρήθηκε ως ακούσιο μπροστά στη περιοχή ευθύνης του επόπτη.

Στο 80' μετά από φάση διαρκείας ο Χατζόπουλος σέντραρε, κεφαλιά από τον Σούχλα, η μπάλα ψηλά και δεξιά και με φανταστικό μονοκόμματο σουτ ο Δρούγκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσακάλη για να γίνει το  τελικό 1-1.

 Πανασιναικός : Τσακάλης, Μαλουτά, (72΄Καζολιάς), Μυλονόπουλος, Δ.Καββεζός, Ταμπάκης, Μανουσάκης,(85΄Γιάνσεν), Παπασαράντος, Αν.Καβεζζός,(51΄Αγγελόπουλος),   Βλάχος, Μπέλμπα, Τοπάλλι.

 Τροιζηνιακός : Μουράτης, Μπατζάβαλης, Βασιλέρης, Καλύβας, Καπετανκωνσταντής, Μπάζε, Σούχλας, Σταματέλος, Χατζόπουλος, Κατσέλη (62' Κορδαλής), Δρούγκας.

Τα στοιχεία του αγώνα είναι από την σελίδα του Τροιζηνιακού στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates