Social Icons

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Με Με τρείς τορπίλες του Μπιτζή ο Φοίνικας Ν.Επιδαύρου κέρδισε 3-0τον Ερμή Μελιγούς (Βίντεο)

 Ένας εκπληκτικός Φοίνικας κέρδισε την ομάδα του Ερμή Μελιγούς και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής . Οι «Ερυθρόλευκοι» τελείωσαν τον αγώνα πριν αρχίσει αφού μόλις στο πέμπτο λεπτό ο δαιμόνιος Μπιτζής είχε σκοράρει δύο φορές με εκπληκτικά τέρματα .

Οι σημαντικότερες στιγμές του αγώνα

Μόλις στο 1΄λεπτό ο Φοίνικας άνοιξε το σκορ όταν ο Χατζηστάμου έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Μπιτζής με σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα .

Στο 5΄λεπτό η ομάδα του Φοίνικα διπλασίασε τα τέρματα του όταν ο Μπιτζής έφυγε σαν βέλος από το κέντρο , μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία μα μειώσουν  το σκορ στο 28΄λεπτό όταν κεφαλιά του Ανδριανού ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Καδά ο Διασσινός μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία.

Στο 36΄λεπτό νέο σουτ του Μπιτζή από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Γιαννούσης.

Στο 55΄λεπτό γυριστό σουτ του Μάρκου μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Γιαννούσης.

Στο 66΄λεπτό περίπου εκπληκτική απόκρουση του Γιαννούση στην αριστερή του γωνία σε σουτ του Χατζησοφρωνίου.

Στο 74΄λεπτό ο Χατζηστάμου με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Μπιτζή απέναντι από τον Γιαννούση και με ωραίο πλασέ έκανε το 3-0.

Στο 86΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ράλλιου , η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Διασσινός, Μούγιος (81' Θωμάς), Καρέλης, Τριμπόνιας, Μπούκουρης, Παπαϊωάννου, Χατζηστάμου (81' Λέρμας), Χατζησοφρωνίου (81' Κοκκώνης), Μπιτζής (75' Πούτσης), Τριανταφύλλου (31' λ. τρ. Μάρκου), Γεωργίου

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ (Κώστας Καλογιαννίδης): Κ. Γιαννούσης, Πολυμενάκος (83' Παπαδόπουλος), Μέντες, Γερ. Ράλλιος, Μπίσσιας, Αδάμης (72' Σ. Γιαννούσης), Τσιώλης, Καδάς (83' Σούρσος), Ανδριανός, Φερέιρα, Μπάξτον (79' Κόλλιας).

 Το βίντεο είναι από το ArgolidaPortal.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates