Social Icons

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Ανοίξτε επιτέλους τα γήπεδα . Οι φίλαθλοι είναι το οξυγόνο των ομάδων.

 

Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή με τους αγώνες της 1ης

αγωνιστικής . Όμως  το θέαμα  που αντικρίζεις στις εξέδρες χωρίς φιλάθλους  είναι οικτρό….

Οι ποδοσφαιριστές χωρίς την παρουσία του κόσμου στην εξέδρα δεν παίζουν με το ίδιο τσαγανό και πάθος όπως θα ήταν με την εξέδρα γεμάτη.

Ο κόσμος της ομάδας  δεν είναι απλά ο δωδέκατος παίκτης της , είναι το οξυγόνο της .

Οι παράγοντες να ψάχνουν απεγνωσμένα έσοδα να καλύψουν τα δυσβάστακτα έξοδα . Διαιτησία , έξοδα μετακίνησης , διαμονές και σίτιση ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι από άλλη περιοχή.

Και μέσα σε όλα αυτά η πολιτεία απούσα …… Τι θέλουν πιά ; την διάλυση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ; Ποια είναι η οικονομική βοήθεια προς τα σωματεία ;

Βλέπουμε διαιτησίες οι οποίες κοστίζουν από 800 ευρώ ο αγώνας . Τα έξοδα μετακίνησης   σε άλλες έδρες . Για παράδειγμα το κόστος από το Κρανίδι για την έδρα του Άρη Σκάλας κοστίζει 800 -850 ευρώ περίπου . Και με το φαγητό των ποδοσφαιριστών πηγαίνει στα 1000-1200 ευρώ.

Η πολιτεία θα πρέπει τουλάχιστον να πάρει μία απόφαση έστω για το 20-25% να επιτρέψει την είσοδο των φιλάθλων της πληρότητας του γηπέδου και η κάθε ομάδα να έχει την ευθύνη για την τήρηση των μέτρων .

Να καλυφθούν από το κράτος ή την περιφέρεια τα έξοδα μετακίνησης και της διαιτησίας της κάθε ομάδας.

Μην αφήνετε κύριοι τα γήπεδα άδεια .. Το ποδόσφαιρο έχει την ανάγκη από τους φιλάθλους του .Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει και αυτό την ανάγκη από τον κόσμο του . Έχει την ανάγκη να απολαύσει από του έχει λείψει τις Κυριακές , αυτό που λατρεύει , αυτό που αγαπάει τόσο πολύ .

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε λίγες ημέρες η πολιτεία, το κράτος και ο κάθε υπεύθυνος φορέας θα σκύψει επάνω στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ΣΟΒΑΡΑ και θα πάρει τις σωστές αποφάσεις.

Sport-Ermionida

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates