Social Icons

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Πορτοχελιακός-Πανασιναικός 1-3

 

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Πορτοχελιακός στην έδρα του από τον Πανασιναικό στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α1 Αργολίδας.

 Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκει στους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα στο 5΄λεπτό δυνατό σουτ του Τοπάλλι η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι .

 Στο 12΄λεπτό ο ίδιος παίκτης άνοιξε το σκορ με νέο  δυνατό δεξί ευθύβολο σουτ.

Στο 23΄λεπτό ο Πορτοχελιακός έφτασε πολύ κοντά στο 1-1 όταν ο Ζαραφωνίτης εκτέλεσε φάουλ  και ο Τσακάλης απέκρουσε δύσκολα και η μπάλα στην συνέχεια βρήκε το δοκάρι.

Στο 37΄λεπτό μπαλιά του Μπέλμπα στον Κουτάλη αυτός βγήκε τετ α τετ με τον Prapaj ο οποίος απέκρουσε το πλασέ του .

Στο 57΄λεπτό σέντρα του Κουτάλη από δεξιά ο Μπεντούλι έκανε αδύναμο πλασέ και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας .

Τρία λεπτά αργότερα ο Πορτοχελιακός ισοφάρισε μεσουτ ύστερα από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων

Στο 65’ λεπτό νέα καλή προσπάθεια των Κουτάλη και ΜπεντούλΙ αλλά το πλασέ του τελευταίου περνάει μόλις άουτ.

Στο 68’ λεπτό προωθημένη μπαλιά του Ταμπάκη η μπάλα παίζει άσχημο παιχνίδι στον  τερματοφύλακα του Πορτοχελιακού  ναπηδά σε τρύπα του τάπητα), και ο Κωστόπουλος που καραδοκούσε, κάνει το σπρίντ και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία κάνοντας το 1-2!

Στο 72’ ο Κουτάλης σε νέα κούρσα από τη δεξιά πλευρά αφού περνάει δυο αντιπάλους, τη κατάλληλη στιγμή πασάρει στον ευρισκόμενο σε θέση φόρ Μπεντούλι ο οποίος αυτή τη φορά θα ευστοχήσει γράφοντας το τελικό 1-3.

Πορτοχελιακός : Prapaj, Λαντίκας, Cuni,( 83΄Μουχαμέτι),  Σαγκατέλωφ, Μπινιάρης, Τσάνι, Καψοκοίλης,( 74΄Σμαρνάρας),Λαβρενιουκ, Ι.Ζαραφωνίτης, Σ.Ζαραφωνίτης,(87΄Μπάρδης),  Λούμης.

Πανασιναικός : Τσακάλης, Πεβερέτος, ( 65΄Μπιτίνης), Μαλλουτά, Ρεβίθης, Ταμπάκης, Καβεζζός, Τοπάλλι, Μανουσάκης,(62΄Κωστόπουλος),  Κουτάλης, Μπεντούλης,( 86΄Ξίλινας),  Μπέλμπα.

ΠΗΓΗ : ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ Γ.Σ.(FACEBOOK)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates