Social Icons

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Ανετη επικράτηση της Ερμιονίδας στην πρεμιέρα. Κέρδισε τον Ερμή Μελιγούς με 1-0.

 

Πιό εύκολα απότι δείχνει το τελικό σκορ επικράτησε η Ενωση Ερμιονίδας του Ερμή Μελιγούς

με 1-0 στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής .

Στο 4΄λεπτό σέντρα του Ποδάρα από δεξιά ο Σπ.Ράλλιος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ πριν η μπάλα φτάσει τον Αντωνακόπουλο που καιροφυλακτούσε .Το κόρνερ εκτέλεσε ο Τρέσα και ο Αντωνακόπουλος με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 8΄λεπτό σέντρα του Σταθουλόπουλου από δεξιά κεφαλιά του Ανδριανού η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πονηρού.

Στο 10 λεπτό δυνατό διαγώνιο σουτ του Κοδέλλα η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Πονηρού.

Στο 19 λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Ποδάρας με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Μπρόλιν απέναντι στον Γιαννούση που σούταρε για να χτυπήσει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 24΄λεπτό διαγώνια μπαλιά του Κολιόπουλου στον Καδά που έμπαινε στην περιοχή όμως πρόλαβε ο Πονηρός μπροστά από τον επιθετικό της Μελιγούς και έδιωξε .

Στο 27΄λεπτό σέντρα του Μερτύρη από αριστερά καρφωτή κεφαλιά του Τριμπόνια η μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων .

Στο 41΄λεπτό η Ερμιονίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Μπρόλιν μπήκε από αριστερά , την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Αντωνακόπουλο ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 43΄λεπτό δυνατό σουτ μπλόκαρε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Γιαννούσης.

Στο 53΄λεπτό δυνατό σουτ του Μπρόλιν έξω από την περιοχή η μπάλα λίγο πάνω από της δεξιά συμβολή των δοκών της Μελιγούς .

Στο 55΄λεπτό νέα μεγάλη φάση για την Ερμιονίδα όταν ο Τανουσάι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

Στο 65΄λεπτό δυνατό σουτ του Μπρόλιν έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ

Στο 73΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Τρέσα από αριστερά έδιωξε δύσκολα στο πρώτο δοκάρι ο Κοδέλλας.

Στο 75΄λεπτό σέντρα του Αντωνόπουλου από δεξιά έδιωξε δύσκολα μπροστά από τον Μπρόλιν ο Γιαννούσης.

Στο 80΄λεπτό δυνατό σουτ του Τανουσάι έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε στον Γ.Ράλλιο πήρε περιοχή τροχιά προς την εστία και την τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαννούσης.

 Ερμιονίδα (Θ.Στάικος): Πονηρός, Διαμαντόπουλος, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μερτύρης, Ποδάρας, Τριμπόνιας, ( 73΄Αντωνόπουλος), Τανουσάι, Αντωνακόπουλος, Τρέσα,( 89΄Λαζάρου), Μπρόλιν (80΄Λαλούσης).

Ερμής Μελιγούς (Κ.Καλογιαννίδης) : Κ.Γιαννούσης, Σοφ.Γιαννούσης, Κοδέλλας, Σπ.Ρ΄λλιος, Γ.Ράλλιος, Σταθουλόπουλος ( 33΄Πολυμενάκος), Κολιόπουλος ( 68΄Β.Κολοστούμπης), Κατσίρης, ( 58΄Δημάκος), Π.Ράλλιος, Καδάς ( 46΄Μπίσσιας), Ανδριανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates