Social Icons

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Με ανατροπή ο Τροιζηνιακός πέρασε από τον Πόρο . Κέρδισε τον Ποσειδώνα με 2-1.

 

Την 3η αγωνιστική́ είχαμε χθες με γειτονικό́ ντέρμπυ με την ομάδα του Ποσειδών Πόρου με

τελικό́ σκορ 1-2 για τον Τροιζηνιακό .

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα.

Στο πρώτο  ημίχρονο η ομάδα του Τροιζηνιακού   παρουσιάστηκε νωθρή́ αφού́ είχε καταβάλει και τεράστια προσπάθεια πριν τρείς  μέρες για την πρόκριση στο κύπελλο.

Στο 11΄λεπτό  σουτ του Βασιλέρη η μπάλα  στην εξωτερική́ πλευρά́ των διχτυών, ωστόσο η ομάδα του Ποσειδών επάξιε πολύ́ καλά́ και κατάφερε και πέτυχε το πρώτο γκολ με τον Στάικο στο 24' και είχε κάθετο δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο 32'.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τροιζηνιακός  μπήκε πολύ́ δυνατά́ και αποφασισμένος να γυρίσει το σκορ  και στο 47' ο Σταματέλος με κεραυνό́ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βλάχου για να γίνει  το 1-1. Η απόδοση του Τροιζηνιακού άρχισε να ανεβαίνει, πίεσε πάρα πολύ́ τον αντίπαλο με αποτέλεσμα μετά από φάση διαρκείας στην  περιοχή των γηπεδούχων  και πάσα του Σταματέλου στον Βασιλέρη, αυτός με διαγώνιο δυνατό́ σουτ έκανε το 1-2 για τον Τροιζηνιακό  στο 81'.

Στο 85' λεπτό ο Τροιζηνιακός έφτασε πολύ κοντά στο τρίτο γκολ  με τον Σούχλα σε τετ α τετ στο πλάι και δεξιά που όμως απεκρούστησε σε κόρνερ με τα πόδια από τον Βλάχο.

 

Ποσειδώνας Πόρου : Π.Βλάχος , Καρακίτσιος,Μίνο, Σακελλαράκης, Κ.Βλάχος, Ζώρας, Ρούσσος, Dapi, ( 83΄Ν.Πάνου), Στάικος, Κουβάτσος, Δειμέζης ( 70΄Α.Πάνου).

Τροιζηνιακός : Μουράτης, Μπατζάβαλης, Βασιλέρης, Α.Βλάχος, Δελαπόρτας, Καρνέζης , Καλυβόπουλος, Σταματέλος, ( 80΄Σίνγκ) ,Σούχλας. Μαρίνης,( 35΄ Κορδαλής), Σαλταπίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates