Social Icons

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Πολύ καλύτερη η Κορωνίδα , έχασε στον Αγιο Ιερόθεο με 1-0. Δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της Κορωνίδας ο διαιτητής.

 

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Κορωνίδα Κοιλάδας στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στο

γήπεδο της Χωράφας από τον Αγιο Ιερόθεο . Η Κορωνίδα αν και μπήκε μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο και με την πάροδο του χρόνου ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων ειδικά στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα .

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά δημιούργησαν δύο ευκαιρίες , πέτυχαν το γκολ όμως και πάλι η Κορωνίδα στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να είχε "κλέψει" τον βαθμό της ισοπαλίας το οποίο με βάση την εξέλιξη του αγώνα θα ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα .

Στο 9΄λεπτό σουτ του Π.Πολίτη έξω από την περιοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Στο 30΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Σαμαράς εκτέλεσε

κόρνερ , ο Σελλής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι και εκεί ο Μέγας δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 43΄λεπτό σέντρα του Παπασταύρου από δεξιά η μπάλα στον Μπιτζή ο οποίος ανατράπηκε από τους αμυντικούς με τον διαιτητή Ζέστα από την Λέσβο να κλείνει να μάτια .

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 51΄λεπτό κεφαλιά του Αργυρίου πρόλαβε ο Αλευράς.

Στο 60΄λεπτό δυνατό σουτ το Π.Πολίτη μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Αλευρά να κάνει φοβερή απόκρουση και να κρατήσει το "μηδέν".

Στο 67΄λεπτό μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Κορωνίδας η μπάλα έφτασε στον Αργυρίου ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Αλευρά ανοίγοντας το σκορ.

Στο 83΄λεπτό η Κορωνίδα πλησίασε στην ισοφάριση όταν ο Καμπιώτης με προσωπική ενέργεια και σουτ ανάγκασε τον Κοντοπίδη να αποκρούσει σωτήρια.

Στο 88΄λεπτό είχαμε μία φάση διαρκείας για την Κορωνίδα όταν σέντρα του Σαμαρά από αριστερά ο Παπαιωάννου έπιασε κεφαλιά αναγκάζοντας τον Κοντοπίδη να κάνει δύσκολη απόκρουση διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.. Στην εξέλιξη του κόρνερ ο Καμπιώτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα χέρια του Κοντοπίδη .

Στο 92΄λεπτο σέντρα του Α.Οψιμούλη ο Σελλής έπιασε κεφαλιά παράλληλα προς της εστία χωρίς να βρεθεί κάποιος επιθετικός της Κορωνίδας να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο διαιτητής Μιχάλης Ζέστας φέρει ευθύνη για τον μη καταλογισμό του πέναλτι . Στον υπόλοιπο αγώνα ήταν πολύ καλός.

Αγιος Ιερόθεος : Κοντοπίδης, Γ.Πολίτης, Στασινός,Ματαλλινός, Μενάι, Μαρτίνος, Μπριστόγιαννης, Αλεξίου, Αργυρίου ,( 89΄Βιδάλης), Π.Πολίτης , ( 80΄Χρήστου), Συρεγγέλας.( 95΄Ζαφειράκης).
Κορωνίδα Κοιλάδας (Θ.Τσιρόπουλος): Αλευράς, Παπασταύρου, ( 77΄Α.Οψιμούλης) ,Σελλής, Παπαιωάννου, Σαμαράς, Μέγας,( 67΄Ι.Οψιμούλης) Στ.Μπάζος,( 57΄Καμπιώτης), Ιλ.Κάλα, Μπιτζής , Κιοσσές, Κ.Μπάζος. ( 77΄Λαζάρου).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates