Social Icons

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Εκπληκτικός ο Ποσειδώνας Διδύμων κέρδισε τις Σπέτσες με 5-2.

 

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Μπροδήμα και τον Δαγρέ Οι οποίοι πέτυχαν από δύο γκολ ο

Ποσειδώνας Διδύμων κέρδισε την Ομάδα των Σπετσών με σκορ 5-2.

Ο αγώνας είχε επτά γκολ και πολλές φάσεις . Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να προηγηθούν στο σκορ με τον Άγγελο Ζουμπουλάκη όμως η γρήγορη απάντηση από τον Βαγγέλη Μπροδήμα έφερε τις ισορροπίες στον αγώνα. Σημαντική η αποβολή του Ζάχου στο 45΄λεπτό στην φάση που ο Ποσειδώνας έκανε το 2-1 με τον Μπροδήμα .

Αναλυτικά τα γκολ

Στο 5΄λεπτό ο Ζουμπουλάκης με ένα εκπληκτικό αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στο «Γ» του Αποστόλου ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους .

Γρήγορη ήταν η απάντηση των γηπεδούχων και στο 8΄λεπτό ο Μπροδήμας μετά από λάθος της άμυνας των Σπετσών με σουτ μέσα από την περιοχή  ισοφάρισε σε 1-1.

Με την εκπνοή του ημιχρόνου ο Ποσειδώνας κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Μπροδήμας το εκτέλεσε απευθείας στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή  γωνία του Παναγόπουλου κάνοντας το 2-1 (βίντεο). Στην φάση αυτή αποβλήθηκε ο Ζάχου για τις Σπέτσες με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο 53΄λεπτό ο Δαγρές με σουτ έκανε το 3-1.

Στο 60΄λεπτό καί πάλι ο Δαγρές ύστερα από μπαλιά του Τρέσα με πλασέ έκανε το 4-1.

Στο 67΄λεπτό σε μία φάση που δεν «μύριζε» γκολ  ο Κέλλης ύστερα από λάθος γύρισμα προς τον τερματοφύλακα  πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 5-1.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το τελικό 5-2 με σουτ του Aga στο 76΄λεπτό.

Ποσειδώνας Διδύμων : Ι.Αποστόλου, Μπροδήμας, Κονδύλης, Οικονομόπουλος , Daniel, Λαζάρου , Κέλλης, Δαγρές, Τρέσα, Αντωνόπουλος , Α.Αποστόλου.

Σπέτσες : Παναγόπουλος, Καραζούπης (15΄Γιαννακόπουλος), Μπαλτάς (86΄ Ούκα),Μπίτρι, Ζάχου, Μέξης, Κομπόγιωργας, Aga, Mlazdhov, Ζουμπουλάκης ,( 70΄Χ.Βελλιώτης),  Τρέκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates