Social Icons

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Κορωνίδα Κοιλάδας.


Δύο θετικά δείγματα  κορωνοϊού προέκυψαν στην ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας  εν μέσω
της
προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ποδοσφαιριστής  της  ομάδας βρέθηκε θετικός  και αμέσως απομονώθηκε προκειμένου να μην υπάρξει διασπορά. Εντός των ημερών θα γίνουν νέα  διαγνωστικά τεστ σε όλους τους ποδοσφαιριστές των "κυανολεύκων"  προκειμένου να καταστεί σαφές ότι δεν υπάρχουν κι άλλα κρούσματα.
Για το Σαββατοκύριακο η ομάδα της Κορωνίδας είχε προγραμματίσει δύο φιλικούς αγώνες με τον Φοίνικα (Σάββατο) και με τις Σπέτσες (Κυριακή) οι οποίοι πιθανότατα θα αναβληθούν

Η Ανακοίνωση 
.
Η Κορωνίδα Κοιλάδας με μεγάλο αίσθημα ευθύνης νιώθει την υποχρέωση να ενημερώσει με την παρούσα ανακοίνωση , πως βρέθηκαν δυο (2) επιβεβαιωμένα κρούσματα στο δυναμικό της ομάδας μας. Τα κρούσματα βρίσκονται ήδη σε καραντίνα στην οικεία τους σε Αθήνα και Κοιλάδα αντίστοιχα.
Αναμένουμε οδηγίες απ τον ΕΟΔΥ , κλιμάκιο του οποίου θα είναι ξανά στην Κοιλάδα πιθανόν αύριο το πρωί για να πραγματοποιήσει τεστ σε όλα τα μέλη της ομάδας μας (παίκτες , προπονητές , παράγοντες) κι όχι μόνο , στα πλαίσια της ευρύτερης ιχνηλάτησης που ορίζουν τα πρωτόκολλα.
Συνιστούμε ψυχραιμία κι όλα θα δρομολογηθούν σύμφωνα με οδηγίες των ειδικών.
Θα κρατάμε ενήμερους όλους τους ενδιαφερομενους , στα πλαίσια που μας επιτρέπεται , για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Υ.Γ. Ευχόμαστε περαστικά στους ασθενείς και γρήγορα πάλι κοντά μας υγιείς.
Εκ του Γραφείου Τύπου
της Κορωνίδας Κοιλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates