Social Icons

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Α.Ο.Ερμιονίδας με έντονους ρυθμούς (Φωτό-Βίντεο).

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο Αθλητικός
Όμιλος Ερμιονίδας την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου , με την ομάδα της Ερμιονίδας  να είναι αποφασισμένη για το καλύτερο. Το «παρών» έδωσαν σύσσωμοι οι παίκτες τόσο από το περσινό ρόστερ όσο και τα τρία νέα αποκτήματα που εντάχθηκαν στην μπασκετική οικογένεια της Ερμιονίδας  που με αισιοδοξία και όρεξη ξεκίνησαν τη δουλειά με το προπονητικό δίδυμο Καλαιτζάκη -Σκορδή..
Το Sport-Ermionida βρέθηκε την Τρίτη (08/09) στο Δημοτικό Αθλητικό κέντρο Ερμιόνης «ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ» όπου και συνεχίζεται η προετοιμασία.  Το τεχνικό δίδυμο Καλαιτζάκη-Σκορδή προσπαθεί καθημερινά να περάσει την αγωνιστική φιλοσοφία που επιθυμεί να έχουν οι παίχτες καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς. Στο φετινό ρόστερ έντονο είναι το ντόπιο στοιχείο με αθλητές  που προέρχονται από την πρωταθλήτρια ομάδα των εφήβων της ομάδας οι οποίοι αποτελούν και το μέλλον της . 


Μετά το τέλος της προπόνησης μίλησαν στο Sport-Ermionida ο προπονητής της ομάδας Ακης Καλαιτζάκης και οι αθλητές Γιάννης Γκολέμης και Γιώργος Θωμάς.

Ο Ακης Καλαιτζάκης μας δήλωσε : « Καλή χρονιά καταρχήν να έχουμε με υγεία για όλες τις ομάδες.Σε μία περίεργη χρονιά εύχομαι να εξελιχθούν όλα όσο το δυνατό πιο ομαλά.

Για την ομάδα μου εμείς φέτος προσπαθήσαμε να ρίξουμε τον μέσο όρο ηλικίας και με τις επιλογές που κάναμε να φτιάξουμε μια ομάδα με περισσότερη αθλητικότητα. Είμαι ευχαριστημένος από την ενέργεια και την διάθεση των αθλητών μας.Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά στο γήπεδο και όλοι μαζί προσπαθούμε να κάνουμε κάτι πολύ διαφορετικό και καλό για τον Α.Ο.Ε.

Να έχουμε υγεία να είμαστε στο γήπεδο και θεωρώ πως μπορούμε να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας για πρώτη φορά. Ευελπιστώ κάποια στιγμή να μπορέσουμε να έχουμε και κόσμο στο γήπεδο από τον οποίο αντλούμε πολύ δύναμη και εμείς αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες.».

Ο Γιάννης Γκολέμης δήλωσε :
Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη φετινή χρονιά. Μετά από αρκετούς μήνες αποχής, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, προπονητές και παίχτες, θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί κατά την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία και όλους τους αθλητές καλή αθλητική χρονιά με υγεία!

Τέλος ο Γιώργος Θωμάς έδωσε και αυτός το δικό του στίγμα.

«Εύχομαι για την καινούρια χρονιά Υγεία για όλους έτσι ώστε να μπορέσουμε να παλέψουμε για τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή .Η ομάδα έχει την ίδια βάση και με τρείς καλές προσθήκες που έγιναν οφείλει να είναι ανταγωνιστικοί . Στα σύν της ομάδας είναι η ομοιογένεια και μαζί με τους προπονητές μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο .

Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να μας βρει υγιείς και επιτυχημένους.»

Περισσότερες φωτό στην ομάδα του Sport-Ermionida στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates