Social Icons

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Άρεσε η Ερμιονίδα στο Αίγιο.Τελικό σκορ 1-1 με πολύ καλή απόδοση.

Το παρθενικό του γκολ με την φανέλα της Ερμιονίδας πέτυχε ο Ποδάρας.
Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο φιλικός αγώνας που έγινε στο Αίγιο μεταξύ του Παναιγιάλειου και
της Ερμιονίδας .
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 6΄λεπτό  όταν από προσωπική προσπάθεια του Μπούνα και σέντρα του Καφεντζή ο Κουραχάνης με σουτ στη κίνηση  νίκησε τον Πονηρό και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του πορτιέρο των φιλοξενουμένων.
Στο 15΄λεπτό ο Παναιγιάλειος πλησίασε στο 2-0 όμως σουτ του Μπούνα η μπάλα έφυγε άουτ.
Από το λεπτό αυτό η ομάδα της Ερμιονίδας άρχισε να παίρνει τα ηνία του αγώνα και στο 19΄λεπτό ο Ποδάρας με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην γωνία του Αθανασόπουλου κάνοντας το 1-1 .
Η υπεροχή της Ερμιονίδας συνεχίστηκε και στο 27΄ λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο Τριμπόνιας σε κενή εστία πλάσαρε πάνω στον Αθανασόπουλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Παναιγιάλειος μπήκε δυνατά στον αγώνα όμως η Ερμιονίδα ήταν αυτή που είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ.
Συγκεκριμένα στο 62΄λεπτό μετά από μπαλιά του Διαμαντόπουλου στον Τριμπόνια στην περιοχή , σουτ του τελευταίου απέκρουσε ο Αθανασόπουλος δύσκολα.
Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα στο 68΄λεπτό όταν ο Λαλούσης με ωραία ενέργεια από αριστερά έβγαλε μπαλιά στον Τρέσα ο οποίος μέσα από την περιοχή έκανε αδύναμο σουτ για να αποκρούσει ο Αθανασόπουλος .
Στο 77΄λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν όταν ο Γκάτσης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή , το σουτ που έκανε η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναιγιάλειος:  Αθανασόπουλος, Κουραχάνης, Καφεντζής, Μήτσης, Σπανογιάννης, Ορτέντζιος, Λιάτος, Σκούτας, Μπούνας, Χριστόπουλος, Γκάτσης.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σταθακόπουλος, Πλατυκώστας, Μπίτρας, Καραμπούλας, Οικονόμου, Μαραγκός, Παπασπηλιόπουλος, Μαυραγάνης.

Ερμιονίδα (Θανάσης Στάικος) : Πονηρός, Ποδάρας, Μερτύρης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Υπο δοκιμή ποδοσφαιριστής , Αντωνόπουλος  Διαμαντόπουλος, Τριμπόνιας, Μπρολίν , Λαλούσης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι : Ντουντούμης, Σκαλτσάς, Φουρνάρος,  Ιβάνοφ, Χαλούβας , Τρέσα , Δεστές και Λαζάρου.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates