Social Icons

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Ερμιονίδα-Ερμής Μελιγούς 0-0.

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο Κρανιδίου η Ένωση Ερμιονίδας και ο Ερμής
Μελιγούς τελείωσαν τον αγώνα χωρίς σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού έγιναν ελάχιστες φάσεις . Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία πίεσαν , δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ με κορυφαία την φάση του 73 όταν ο Μπρολίν κέρδισε πέναλτι αλλά ο Τριμπόνιας το έχασε
Αναλυτικά
Στο 9΄λεπτό δυνατό σουτ του Μπρολίν έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Γιαννούσης στην αριστερή του γωνία .
Στο 24΄λεπτό ο Λαλούσης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά η μπάλα κόντραρε στο ποδι του Γιαννούση πήρε πορεία προς την εστία αλλά πρόλαβε ο τερματοφύλακας και μπλόκαρε πριν γίνει απειλητικός ο Τριμπόνιας.
Στο 37΄λεπτό σουτ του Κατσίρη έξω από την περιοχή απελπιστικά άουτ.
Στο 48΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Λαλούσης λεβγαλε παράλληλη σέντρα από αριστερά και ο Διαμαντόπουλος δεν πρόλαβε να πλασάρει μπροστά από τον τερματοφύλακα που μπλόκαρε.
Στο 52΄λεπτό δυνατό σουτ του Λαλούση έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 64΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Μπρολίν πίεσε τον Καρά έξω από την περιοχή του πήρε την μπάλα  βγήκε απέναντι από τον Γιαννούση και πλάσαρε απελπιστικά άουτ .
Στο 73΄λεπτό Πέναλτι για την Ερμιονίδα όταν ο Μπρολίν «μπήκε» από αριστερά και ανατράπηκε από τον Κοδέλα . Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Τριμπόνιας όμως ο Γιαννούσης έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σωτήρια.
Στο 90΄λεπτό η Ερμιονίδα έφτασε και πάλι πολύ κοντά στο γκολ όταν ο Φουρνάρος από ευνοϊκή θέση σούταρε για να αποκρούσει δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Γιαννούσης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Μανούχος .
Ερμιονίδα (Θανάσης Στάικος) : Πονηρός, Ποδάρας, Μερτύρης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Δεστές, Λαζάρου, Διαμαντόπουλος, Τριμπόνιας, Μπρολίν , Λαλούσης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι : Ντουντούμης, Δημαράκης, Σκαλτσάς, Φουρνάρος, Λαπούση, Ιβάνοφ, Χαλούβας και Σουλιώτης.   
Ερμής Μελιγούς ( Κώστας Καλογιαννίδης) : Κ.Γιαννούσης, Πολυμενάκος, Βέργος, Γ.Ράλλιος, Σ.Γιαννούσης, Σταθουλόπουλος, Κολιόπουλος, Κοδέλας, Π.Ράλλιος, Ανδριανός , Κατσίρης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι : Χατζηγιάννης, Δημακός, Κόλλιας, Σπ.Ράλλιος, Μπίσσιας, Β.Κολοστούμπης και Καδάς.
Δεν αγωνίστηκε με την Ερμιονίδα ο Τρέσα λόγω τραυματισμού . Από την Δευτέρα θα επανέλθει κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων .


Το τελευταίο φιλικό της θα δώσει η Ερμιονίδα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο . Η ώρα έναρξης θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.

Περισσότερες φωτό στην ομάδα του Sport-Ermionida στο Facebook την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates